hvor mye skal man ta

Hvor mye skal m,an ta for et par salamon X-Scream, 2000 mod, med 30 mm plater og cobrabinding. selvsagt brukt, men steinslipt,- ergo fin såle og kanter.

kom gjerne med innspill.

på forhånd takk

selv om skia er fin, betyr en steinsliping at man har mindre å gå på ved senere vedlikehold. at skia videre er 4 år gammel trekker ned, altså maks 2000 for skia alene. legg til en tusenlapp for binding og plater, så er du der. deretter spørs det jo bare om noen gidder å betale så mye for dem?

Solgte selv noen Rossi XX med gode alpinbindinger for 3000 ifjor - en sesong gamle. 4 år gamle x-scream (som er en såder ski) syns jeg ikke du kan ta mer enn 2-2.5 lapper for.

Alt som er brukt går til halv pris. Deretter trekkes det 10% av for hvert år det er brukt. Videre trekkes det 10% for skader utover det kosmetiske.

Etter en tids nærvær på disse + andre skandinaviske sider virker det som om mange har et urealistisk høyt ønske om verdien på sitt gamle utstyr.

Tjukken solgte samme riggen for 1800,- i våres. Jeg var heldig og fikk 2500,- i fjor vinter. Helt enig med siste taler, prisene som andre ønsker er urealistiske. Ser også at de samme "tilbudene" går igjen og igjen. Jeg synes dessuten det er hyggelig å kunne selge ski billig til meningsfeller. X-scream begynner jo å bli gammelt nytt nå også; ikk regn med å få for mye med mindre du klarer å lure noen, og det vil du vel ikke ?

...innspill var bra. halv pris i utgangspunktet, deretter ti prosent avslag pr år og skade. dermed blir vel makspris på x-scream pluss telisbinding mod 2000 omtrent 2000 spenn? jeg hadde i grunnen ikke betalt det heller, strengt tatt. man må jo ta i betraktning hva slags ski det er snakk om også...

 
Annonse
Annonse
Annonse