hvor er alle skijentene blitt av??

har etter et par år som landflyktig kommet hjem til mitt kjære hemsedal, og har med skrekk oppdaget en ting; alle de søte skijentene er borte.. Nå er det kun brett jenter igjen.. Sukk.. Ikke det at de er så ille ,men jeg har nok en liten fetisj for ski jenter..
er jeg på feil sted??

jeg er i tigerstaden jeg wink

travelt opptatt med skikjøring

synes beholdningen av jenter i bakken har minsket betraktlig..

se alle trådene om Hemsedal generelt. Skiskreppene som stort sett har noe under topplokket har seff. flyktet fra Homsedal og er å finne andre steder. Bare de (dumme) brettbimboene er igjen.

ikke så lett å få øye på oss innpakket i skistæsj som vi er. Opphvirvling av pudder i fri flyt nedover stenger muligens også for utsikten.

Sammen med meg og Heffner, hvor vi nyter livet og venter på skikkelig pudder. Enn du Jibberjonas; har du blitt dysilektisk på gammeldagene?

Det er bare en som driver å egler seg innpå nicket mitt. Han kaller seg jibbejonas. Han har store bukser med enorm sag, og drar 1080er så det griner etter. Han spiser metallgelender til frokost og pisser jernspon. En av de tøffe gutta hvis du skjønner. Det ser ut som om han savner damer i skibakken, uvisst av hvilken grunn. Jeg er ikke sikker, men jeg tror jeg gir blanke i hvor de damene er hen. Dog er det jo mange å se på afterskien, så et sted må de jo være? Og ærlig talt; hvis jeg skulle være ute etter å få meg noe ville jeg ikke lete i en skibakke.

skaff deg ditt eget da gubbefaen..
hehe..

Så den en jibbe Babe på Kongsberg i Helgen!
Hun var ganske så snerten!
Prøvde å gutse litt også! Det liker vi!
Men hun føyk rundt med en snowboard kar....sad Sikkert typen...

.. i helga også. Meg..

"i senga er de alle nakene...."

Både pga litt usikker og underutviklet utrykksmåte og pga temaet. Hvorfor etterspørre damer i bakken? Tipper plagiatens savn kommer av ønsket om å finne noen som han kan kjøre hvassere enn. Eller kanskje han trenger lue og goggels for i hele tatt å kunne nærme seg det motsatte kjønn. Hvem vet. Uansett; ikke så farlig at han driver å rapper nicket ditt - vi andre skjønner jo lett hvem som er hvem.

 
Annonse
Annonse
Annonse