hvem vant air we go??

og hva vant han med????

Det var lite relevant! Arrangementet var utrolig kjedelig. Lite fart, Få gode hopp, og VELDIG dårlig gjennomføring. Publikum ble stående i kulden å vente i over en time på at kavalifiseringen skulle begynne. Speaker hadde liten eller ingen oversikt over hvem som var i luften. Generelt sett dårlig planlagt.

Hvor har annonseringen forresten vært? Eneste grunnen til at jeg visste om dette arrangementet var etter å ha lest her på FriFlyt sine sider(??) og sett stilaset på Youngstorget.

Det var fett!!
Kvallikken var litt slapp,men når finalen startet tok kjøringen av!
Ski kara dro på hardt og noen av snowboarderne!

Jon Oslon vant foran Robin tror jeg....husker ikke 3 plass......Sondre Bjørkheim på 4

Klart noe kunne vært bedre,men syns kjøringen var helt topp!!

1. Jon Olson
2. Robin Fagerli
3. Kenneth Lillemoen

?

var det ikke johan-niemi tjäder på 3?

...var det definitivt, og særlig speaker gjorde en dårlig figur. Han innrømmet jo til og med at "ski...det hadde han ikke greie på". Kunne vært såååå bra, men jeg må altså si meg enig i at dette arrangementet ikke holdt helt mål. Og hvem hadde bestilt de utrolig kvalme brente mandlene? Blandet med lukten av nystekte smultboller (i gammel smult tror jeg) ble dette for mye "jul" for mange! Skjønner at dette ikke helt hadde noe med X-sports å gjøre, men det la sten til byrde. Cred til en del av skigutta som viste trevlige takter , og synd for brettgutta at det ble en sånn corner....må ha vært vanskelig!? Alt i alt: det var verdt å spandere noen timer der en lørdags ettermiddag, men jeg hadde gjerne betalt en femtilapp for litt bedre gjennomføring!

hvem fikk tredje og fjerde?

 
Annonse
Annonse
Annonse