hvem er billigst på ski??

Undertegnede har naturlig nok fått griselyst på et nytt par med ski nå som vi virkelig nærmer oss mer snørike tider her til lands. Problemet er jo at når man spinker og sparer til et såkalt reisebudsjett for vinteren så blir det ikke mye igjen å handle for...? Et ikke ukjent problem for unge, skiglade mennesker som oss!

Det jeg lurer på er om noen har noen gode forslag til hvor i Oslo-området eller på østlandet ellers en stakkar kan gjøre et godt kjøp? Torgersen og Oslo sportslager har jo godt utvalg og gode produkter (les: ikke den masseproduserte dritten som spys ut til kjedene i såkalte kampanjeperioder, G-sport go home!) men er jo som kjent ikke de billigste gutta i byen.

Finnes det noen hemmelige ski-"Oaser" der ute som noen vet om, det være seg butikker, utsalg eller nettsteder??

Her sparer du minst 30%. Handler du for over (jeg mener det er 600€) sender de det frakt-fritt til deg. Ikke dyrt om du betaler for frakta heller.
Handla der i fjord, og garanterer at de er 100% hjelpsomme og bra karer!

du kan gjøre er å holde deg orientert på utstyrsfronten. Test så mye du kan. Du kan med gode kunnskaper kikke litt innom forskjellige butikker og gjøre gode kjøp. Selv på de verste stedene, uten fagfolk, kan du gjøre varp. Det hender at butikker får feilleveranser, men allikevel stiller dem ut. Og betjeningen ikke har peiling på hva de egentlig selger. Har selv ihøst (fats og twintips har jeg nok av)skaffet meg graderte slalomski fra Dynastar og storslalomski fra Head. 2003 modeller. hhv.162 og 180cm lengde. Med bindinger kr. 3000,- tilsammen. I den butikken visste de knapt hva slags ski det var. Og nå skal jo alle ha bigmonsterdaddyfatriderski så det kan lønne seg å gå litt mot strømmen. Lykke til

 
Annonse
Annonse
Annonse