hva skal jeg velge?

jeg trenger ny ski dress hva anbefaler dere?

Kjøp en Sweet-dress. De er i Gore-Tex å ser veldig kule utwink Det som trekker ned er at de er litt dyre. www.sweet.no

Du bør sjekke ut den Lofoten dressen til Norrøna.
Meir praktisk til skigåing enn f.eks Sweet sine.

Samme hva slags merke du investerer i, så gjør du nok ikke et dumt kjøp.

Holder en knapp på Norrøna Lofoten jeg også, bra slitestyrke og perfekt passform, samt mange kule farger.

Jeg har kjørt Arc'teryx nå, og har aldri vært borti noe mer behagelig! Blir lenge til jeg går vekk fra det merket, ja!

Deilige skiklær som holder deg tørr og varm.

Kjørt med Sweet i år og er kjempefornøyd. Og det er selvsagt gore-tex.
Sjekk ut; www.glexe.no
Jeg kjøper alt der.

Hva er viktigst for deg, at klærne funker, eller at andre synes de er "riktige" og dermed synes du er kul?? Med fare for å bli kritisert som anti-stæsj-hore (Ja, nå kan du le, Eirik!): Sånne "diskusjoner" som dette her blir lett små konkurranser om hvem som liker det ene, og hvem som liker det andre. Så kan man telle opp "stemmene" til slutt, og løpe til butikken og kjøpe det produktet som "fikk flest stemmer"... Bare sånn for ordens skyld: Det finnes faktisk opptil flere andre leverandører enn Norrøna, Sweet og Arcteryx som lager funksjonell og "riktig" skibekledning! F.eks. Haglöfs, Peak, Marmot, WhiteOut, North Face, Wild Roses (om du har pupper og smal midje?), Fjällräven m.fl. SPØRSMÅLET er når og hvor du skal bruke det; vil du ha vanntett (klam) bekledning, eller holder det at den er vindtett (bedre ventilasjon)? Skall eller fora? Helårs, eller bare vinter? etc... Lykke til!

Enig i siste svar. Funksjonalitet er alt! Har tilgode å finne klær som har de specs jeg ønsker. Sliter selv med å finne noe jeg kan bruke til topptur, alpinklatring og isklatring. Men generelt svetter man mer på overkroppen, slik at luftemuligheter bør finnes. Ennå tilgode å finne gore-tex som "puster" like godt som bomull. Klättermusen har en del plagg i bomull, men funker dårlig når du klatrer våte fosser.

Duke har du vurdert E-vent stoff i steden for Gore? Skal være overlegne pusteegenskaper.. Kan desverre ikke snakke av egen erfaring, men det er "the word on the street".

http://www.eventfabrics.com/index.php?flash=1

Ville gått for whiteout!! prisene ligger rundt prisene til sweet, men har kvaliteten til norrøna(datterselskap) og et kult design!

For dere som har nevnt Sweet over, så vil Sweet øke prisene på klær og hjelmer til vinteren!!

som holder deg tørr og varmsmile


-Solveig

freeride eller jibbing (eller racing)?


- Martin
 
Annonse
Annonse
Annonse