hva skal jeg gjøre?

heihei! Jeg er usikker (sikkert ikke den eneste)... Går nå siste året på videregående skole, og er egenltlig ganske lei alt som har noe md skole å gjøre. Av den grunn tenkte jeg skulle ta et friår fra høsten av, og gjøre noe helt annet. Er det noen som har erfaringer på hva som er gøy å finne på. Tenkte litt på å jobbe første halve året, for så å dra til alpene e.l. og stå på ski resten... men vet ennå ikke.

Ideer?

et minne for resten av livet!
mange skoler har skilinjer eller idrettslinjer med ski på programmet. samtidig får du venner for livet og opplever ting du aldri kommer til å oppøleve senere!
absolutt å anbefale! sjekk litt rundt på nettet. mange skoler har hjemmeside. selv har jeg gått på hallingdal folkehøgskole på gol!

.

i tillegg til å få et år fylt av fart og spenning får du ekstra studiepoeng.. kjekt å ha viss du ved en senere finner ut du skal gå mer skole..

Forsvaret er norges største barnehage! Tro det eller ei, men det er drit kult å ta et år i militæret. Der lever man enda tettere innpå hverandre og man oppnår et helt spesielt vennskap (jevli kjipt at det e så få jenter då men...) Kult er det iallefall.

jeg går også siste året på vgs, og mulighetene for neste år er mange. Men har tenkt mye på folkehøgskole, og det blir nok det. Senere kan jeg tenke meg å reise utenlands og jobbe/stå på ski, men kanskje det ikke ville passt så bra til neste år. Så tenk over det, om du er "klar".

Stakkars Løyntnant Trampe

Eller stakkars deg Daffen som ikke klarer å gjøre en kjip situasjon til det bedre. Hadde selvfølgelig jevli lite lyst å gå inn i forcen, men etter å ha blitt kjent med jevli mange kule folk, kan jeg bare si positive ting om året. Skal jo nevne at jeg hadde turnus, en uke på og en uke av...men andre ord hadde jeg jevli god tid til å cruise pudder med gode venner i friuken smile

er det fokehøyskoler med jibbelinjer? Har vert litt på nettet ellers å letet, men når jeg ser "skilinje" og sånn vet jeg jo ikke om dette er kmytte opp til blå/rød kjørring. frister lite egentlig.

et to meter langt rep, fest den ene enden i taket eller en høy gren..
funka fet for meg..

Ta militæret først! Dette er stort sett et år du må gjennom allikevel, og noe som er kjempegøy hvis du gjør det beste ut av det, og kommer deg til et sted hvor det er litt action. Jeg tror det er bedre med noen år på baken før du drar ut en hel vinter, får mere nytte av det da...Bli ferdig med militæret, så tar du en ny vurdering neste år, du har ikke gått glipp av noe, blitt ferdig med noe du må og får bedre tid på å bestemme deg for hva du vil gjøre videre.

Så jobber dere frem til jul og drar til alpene og bliskiboms resten av året. Det blir aldri kjedelig det

hvorfor sier alle at hallingdal fhs. er det beste? trodde det bare var drøye fester der?

.

 
Annonse
Annonse
Annonse