hjelm?

orker ikke lese gjennom alt som har blitt skrevet før, så jeg slenger opp et nytt innlegg.
Noen som har noen gode tips til hvilken hjem man bør skaffe seg?
Som type pris, kvalitet, hvilke forhandlere i oslo man bør sjekke ut osv. Finnes det for eksempel hjelmer som er tilpasset jenter? (tenker bla på størrelse/passform. var ute å sjekka en del hjelmer, de fleste har for store størrelser, og juniorstørrelsen er for liten.)
Det er da snakk om ski/snowboardhjelm, ikke klatrehjelm osv for dem som lurte.

håper på noen konstruktive svar.

divers hjelmer fra Sweet protection!


bergenitch

Jibbenissen har peilingsurprised)
www.sweet.no/helmets.htm
Selv synest jeg Trooper S1 er råstilig.

sweet og giro ...

takktakk grin

slet med å finne meg hjelm selv - var gjennom bula som var ukomfortabel etter hvert, cebe som ble for åpen så det trakk inn på ørene og sweet trooper som rett og slett bel for stor selv om man padded den. endte opp med en sweet rooster selv om jeg ikke hadde tenkt å investere så mye penger i en hjelm. men den er det mest behagelige jeg har hatt på hodet. trekker ikke inn noen steder - passer perfekt til mitt hode og jeg er rett og slett superfornøyd!!
viktig at det skal sitte bra og føles bra..

Har väldigt litet huvud men med padding så passar Rooster hjälmen fint. Med den så får man ganska mkt padding så då kan man själv fixa till så att den sitter gott.

Trooper var den eneste hjelmen jeg fant som satt skikkelig på skallen. Prøv deg fram og finn den som sitter best. Det er det aller viktigste.

Sweet som teller vett smile

......

 
Annonse
Annonse
Annonse