hemsedal noen???

Hallais...

Har bestemt meg for å stikke til hemsedal i vinter. Er det noen som bor eller har erfaring fra tidligere som har noen tips om hvordan jeg kan ordne meg en kåk der. Hvis det er andre som går med samme planer og er hypp på å dele kåk er det bare å maile meg eller legge inn et innlegg.

Pål...

bare stikk opp se rundt på butikkene, tette annonser om leiligheter, eller prat med han som eier peppes han har mange!!

Hvorfor ikke ta turen til alpene når du først er igang?

Vær tidlig ute, de illigste leilighetene ryker først. Hemsedølene er som hállingene flest.. de klarer ikke å svømme, bare kave. Prisene for leiligheter er høye!! noen arbeidsgivere kan oxo tilby leilighet. sjekk hallingdølen for å finne deg et kryp inn..

Har vurdert alpene også, men det gikk ikke denne vinteren. er avhengig av å kunne ta noen turer hjem til bergen iløpet av vinteren. Får bli en annen gang...

Hvis du jobber for skistar (som er inne i ca hele Hemsedal) så ordner de deg ofte leilighet, men som du må dele med andre da. Tror de betalte 3000,- i mnd forrige sesong.

Hei ja. Har du jobbet for skistar selv? Har du evt. noen råd om hvordan jeg kan fikse meg en jobb der? Er første gang jeg gjør noe slikt så jeg setter stor pris på gode råd =)

gaa inn paa hjemmesiden til skisenteret og gaa under jobb!!
der finner du hvor du skal soke og hvilke jobber som er tilgjengelig.....

.

Gå inn på hemsedal.com, og klikk på "jobb" nederst på siden, der er de fleste stillingene. Det er mange som jobber de samme stedene år etter år, så hvis du vil jobbe et sted som ikke er utlyst må du ringe de stedene du er keen på å jobbe. Eller snakk med folk du kjenner... det ordner seg som regel der oppe, både med jobb og bo...osv smile

Billigast e campingvagn....men kanske inte så trevligt.
Sætt upp lappar å knacka dørr! Lycka till smile

du er svenske, deg hadde ikke jeg stolt på!!!

Skaff deg en VARM gammel campingvogn og sett den på moen!

camingvogn suger... kaldt og jævlig.

 
Annonse
Annonse
Annonse