helitur til alaska 2009

heisan,

jeg er en rolig 30+ åring som er på utkikk etter reisefølge til alaska i 2009. har planer pr idag å dra alene, men det er vel alltid triveligere med selskap.

anser meg selv som en dugandes brettkjører, men langt unna proff wink

så, er du/dere interessert i en tur, evt. selskap på turen, så gi meg en beskjed.

Skal ikke se bort ifra at jeg kan bli med på en slik tur. Har i alle fall planer om en heliski tur til canada/alaska neste sesong, og er selv på utkikk etter følge.

Kanskje det! Brakk beinet i vinter og gikk glipp av en planlagt tur til Whistler (og en dag heli) akkurat nå. Så driver å tenker vinteren 09 og Canada. Men kanskje Alaska hadde vært noe. Tidspunkt og priser snakker vi om da ?

Det gjør vi nok.

Synd med brekt fot. Trøsten din er at du får "sparte" penger til neste år og trøste seg med flere Heli-ski dagerwink

da var den tiden her, da tur temmelig snart skal bestilles.

er du/dere interessert i en tur-kamerat, så si ifra.
dersom du allerede har sagt ifra, uten å få svar (noe trøbbel med "ff-mail" trur jeg), så mail til meg på
andip _AT_ syndig DOT com

Hei. Jeg driver og tenker på det samme. snakker vi Juneau eller? sjekket med noen kompiser i Valdez og de sier det er sykt bra der. må ha et heisanlegg ved siden av i tilfelle det ikke er flyge vær. jeg planlegger og dra over den 28 feb til 14 mars. gi lyd om det er noe for deg. jeg bor i Stavanger og flyger derfra.

Prisene varierer noe. Men du må nok regne med mellom 800 - 1000 dollar pr dag i helien.. men man har jo cat skiing og heiser ved siden av så man trenger jo ikke og kjøre heli vær da om man ikke har sinnsykt med gryn...

Planlegger å dra i påsken, men er litt usikker på om sesongen da er på hell. Vet dere noe om hvor lenge sesongen varer i Alaska?

Dette vil jo variere frå sesong til sesong men eg var i Alaska i midte av Mai 2008 og hadde perfekte forhold. Men sola stod på så hardt at hadde vi vært der ei uke seinare hadde det nok gått dårleg.
Alaska er i tillegg ein stor stat (fire gonger så stor som Norge) så det går an å velge reisemål etter forhold.

 
Annonse
Annonse
Annonse