hasj-sopere

hva fan er det med dere jævla idioter som tror at så snart dere har fått på dere brettet eller skia så må dere åsså begynne å røyke hasj. trudde rusen av å stå på ski var den beste så hvorfor i hælvette er det blitt en trend blant skikjørere og brettkjørere med hasj?

mange av de som slenger seg på trend idretter som f.eks snowboard tror det er noe som følger med å vær e en av gutta....de er svake mennesker,som er lette å dra med på div. DRIT...+ d å være en dårlig menneskekjenner når man skal velge seg venner....

dere to drikker ikke dere da med andre ord, dere klarer dere lenge med ski rusen.

siden du er så imot hasj, kan man vel stryke hasj fra en definisjon av deg og bare kalle deg soper? .. la meg nok en gang si at alkohol er mer skadelig enn hasj i og med at alkohol dreper hjerneceller mens hasj og marihuana bare bedover dem. naa kommer dere sikkert til aa si at.. jammen mamma, det er jo inngangbiletten til tyngre stoffer, ikke sant mamma.. naa har det seg slik da, at de fleste med litt vett i hodet klarer aa bruke hodet framfor lystene og skjonne at det ikke er smart aa begynne med f.eks. heroin. de fleste som blir narkomane er folk som sliter med psykiske problemer fra for.. puss din soper

Det er bevist at Harsj kan føre til psykiske skader. Men det kan variere fra person til person. Og ikke glem flash back!!! Det ligger i kroppen 1 måneds tid, imotsettning til alkohol som er borte dagen etter + bakrus!! Ingen har spesielt lyst på alkohol dagen derpå. Harsj er noe dritt!!!

when you are done learning the names..
you might get your fat ass out..
and actually do a trick or two..

Hasj er så jævelig ut... Det er Blomstene som rocker da... Lange feite Banana Bud"s... så jeg kan stå hele dagen uten å bli trøtt og sliten som man blir avfor mye hasj...

først får du komme deg av flaska og lære deg å stave skikkelig.. det heter nemlig ikke harsj. dessuten skaper alkohol verre problemer for folk enn det hasj gjør..

Er du lege eller?!?!?! Blir irritert på folk som sier at hasj er ufarlig! tro meg, jeg vet om mange folk som røyker hasj som er helt facka i huet! Til og med de som er innen miljøet, forteller om folk med hasj psykose som har ødelagt hele jævla livet sitt... Da er det faen meg bedre med en skikkelig fyllekule ass! husk at det er forskjell på hasj og marijuana. Marijuana er rein plante og hasj er lagd i labb med masse tillegsstoffer...

sitter ikke å sier at det ikke er farlig, men jeg mener at folk flest mener alt for mye om det i forhold til hva de vet om det. man kan for eksempel se på hvor mye verre folk oppfatter utsagnet "han røyker hasj", i forhold til "han drikker alkohol".. prøver ikke å være noen sånn pådriver for å få folk til å røyke, men jeg synes ikke folk skal rakke så jævlig ned på andre som kanskje tar seg en liten jonas i ny og ned.. for jeg er ganske sikker på at det er mer usunt å drikke seg dritings hver jævla helg..

og jeg snakker ikke da om å røyke hver dag..

TetraHydroCannabilnol 9, THC, finnes i tre former. Som krystallisert Harpiks i blomsterknopper, Marihuana. Som kvae iblandet plante rester, Hasj, og som kjemisk utvinnet Cannabis olje (det siste er utvinnet fra hasj med et oppkok i Eter, og blir trolig kun produsert av kriminelle i nederland og kommer skjelden hit...) Til alle som har noe interesse kan jeg anbefale boken"Mr. Nice" av Howard Marks og for sakelig info (ikke hasj er laget i laboratorier osv... gi dere. Vet dere ikke hva dere prater om så hold kjeft) gå inn på www.normal.no . Det er helt sant at man kan få Psykoser, men det er trolig ustabile folk i utgangspunktet som får det... Cannabis planten har i 25.000 år vært brukt som nytteplante, uten store samfunnsmessige problemer... Alkohol har eksistert i ca 5000 år og lagd helvete. Vet ikke hva som er værst jeg... PS: IKKE RØYK I SKRED UTSATT TERRENG, PASSER BEST FOR DE SOFTE TURENE, I DE TRYGGE MOGIVELSER, da det påvirker reaksjonsevne og dømmekraft. : ) Ryg naar de vil...

Bjør Dæhlie Røyker som en skorstein... Skunk så det tyter ut av øra...

tusen takk knowledge.. det var akkurat det vi trengte!! endelig en med litt vett i skallen her...

du saft suse, klart folk blir fucka i hue av hasj, men ikke hvis du tar det 2-3 ganger i mnd. samma som alkohol det, drikker du deg driting hver dag så bllir du fucka av det og. røyker en nesten hver dag så blir en fucka i hue, og det er vel dem du refererer til, når du nevner de som er inne i miljøet

..kjenner som røyker hasj er heilt klikk i hue....Einaste dei driv med er å banke dritten ut av 12 åringer i aplpint bakken og trur at det er jævli tøft....Og så når dei drar fram vannpipa eller jointen sin på ein skikkeli fest får dei skam juling av skikkeli folk...Fint liv det da!!!!!
YEAHsad BLOD HARRY!

Bedre a feste med canna enn alko, hakke vondt i hodet eller sliten dagen etter. Derfor !!

det er bevist at man blir dum i hodet av hasj! intelligensen synker kraftig etter flere år med hasj røyking! dessuten er det unødvendig å bruke penger, tid og krefter på et ulovelig middel, snowboarding har ingen ting med et narkotium og gjøre, faen dere er duster da!

Bare til info:alt alkohol over 60% sorterer som knark i Norge.(dette er ikke ett innlegg i "debatten" deres men en opplysning til fylliker som er imot narkotika) Ikke at jeg bryr meg.
Det er med tjall som med alt annet, det er ikke bra med for mye av det gode, men det er ganske digg med en fet en etter en lang dag i bakken.

Det er nok ikke sånn at man blir klin gæærn og "banker tolvåringer" i bakken etter og ha nøra en luring eller to. Det er mulig at det er drittsekker som slår unger som røyker tjall, men den ene faktoren er ikke nødvendgvis ett produkt av det andre.

Hasjpsykoser inntreffer, dette vet man, men dette er uhyre sjelden det skjer. Det er som en annen skrev her, man skal ikke putte noen ting som helst som gjør en rar i munnen om man har tilløp til problemer av noe slag. Da er det bedre og gå en lang tur, ringe mamma, reise på fjellet, eller hvis det er ille, få hjelp av profesjonelle.

Og, ærlig talt, man lager ikke hasj i en lab, det er(enkelt forklart) pressa planter. Syltepressa til farmor er ikke ett laboratorium.

Ha en fin dag alle sammensmile

Fascist! kan ikke se på hvilken måte det at noen av oss røyker hasj har noe med deg å gjøre. kuk.

stikk en tjall opp i trynet mitt, og jeg denger dere hasjiser så hardt nedått at dere svever... for alltid....faan for en gjeng SVAKE mennesker...

 
Annonse
Annonse
Annonse