hansker eller votter

fikk et par norrøna goretex hansker i julegave. tidligere har jeg bestandig sverget til votter, da jeg innbiller meg at dette er varmere. har egentlig aldri hatt hansker av god kvalitet, så er veldig usikker på hva jeg skal gjøre, beholde hanskene eller bytte de i et par votter?

Hansker når det ikke r så kaldt, voter når det er veldig kaldt. Hansker er digg men kald, votter suger men er varm...

Hansker etter påske, votter før..Enkelt og greit!
Men jeg har hørt at det ikke nytter å kite i votter, at man må bruke hansker. Noen som kan bekrefte/avkrefte det?
Hadde tenkt meg på kite på Tyin i starten av februar, men det er totalt uaktuelt hvis det ikke går ann å bruke votter. Komer jo til å ende opp med frostskader etter 5 min...??

Kommer* Unnskyld skrivefeil...

bladvott med hjemmestrikka "tovet" ullvott inni. ingen over, ingen ved siden hva angår varmesmile men det er jo litt enklere å bruke hansker. kjører med hamsker til det blir kaldt jeg, så åpner jeg sekken og har på votter om kulda blir for ille.

hansker - rails, vott alt anna

hansker - rails, vott alt anna

Peak har ihvertfall noen veldig gode hansker ute nå.. Både vanntette, og veldig varme.. Men det blir jo sikkert litt kaldere med tanke på at en og en finger må holde varmen selv!

Det går fint ann å kite med votter, har selv gjort det noen sesonger. Mne det kan være lurt å ha med et par tynne hansker som f.eks. langrennshanser. Det er veldig greit når man rigger..

 
Annonse
Annonse
Annonse