haff!

Hvordan skulle unge frikjørere i Norge som ønsker å prøve seg mot eldre og mer rutinerte kjørere få prøvd seg i konkurranse, når RFC er den eneste som arrangeres her i landet. RFC har jo tross alt ett ganske begrenset deltagerantall og ikke hvem som helst slepper til? hvordan skal man komme seg opp ogh fram her i Norge???????

har du virkelig prøvd å melde deg på rfc? det er vel riktignok ikke åpnet for påmelding enda har jeg hørt, men prøv og se du hva som skjer når det åpner for påmelding...

meld deg på det svenske mesterskapet i funäsdalen. der kjører en god del av de norske kjørerne også, og ikke minst de svenske "toppene". hevder du deg der går det sikkert greit å få innpass i røldal etterhvert også... andre konkurranser i utlandet er også et tips. reis mye, bli kjent med folk, og vips så skal du se at du får kjørt konkurransen din!

Kun RFC??. Omtrent 60-70% av kjørene i rfc er helt vanlige folk som meldte seg på og kom med. Det er bare å melde seg på. Det er ingen OL eller VM. Det er en åpen konkuransse for alle. Det er kun noen få som kan leve av dette. RFC er dratt i gang av noen ildsjeler som så potensiale. Det er bare å sette igang. Det er ingen som vil sette en stopper for det. Jeg kunne tenkt meg en slik kontest tideligere på året jeg!!

Få flere slike!!!!

 
Annonse
Annonse
Annonse