gummiskogen

Noen som kan si hvor man skal sikte for å treffe riktig i bunn ned gjennom gummiskogen? Er det veibroa eller gangbroa man bør ende opp ved?

Når du går av heisen følger du bare den røde eller blå løypa ned til heisen igjen. Sorry, men hvis du er såpass usikker på retningen i Gummiskogen bør du kjøre med noen som er kjent.

http://user.tninet.se/~cae948g/offpist.html

Omtaler en del "offpiståk" i Hemsedal.

Nå har jeg egentlig ikke tenkt å kjøre blå løyper, liker meg bedre utenfor løypa. Skal nok klare å finne et spor ned uansett, ned kommer man jo alltid. Ut fra hva jeg har blitt fortalt er ikke gummiskogen noe spesielt utfordrende, men det er jo hyggelig å slippe å gå for mye når man kommer ned mot elva. At man ikke har vært så mye i Hemsedal betyr ikke automatisk at man er idiot! Det finnes faktisk bra terreng andre steder og. Har nå aldri satt meg fast og det kommer jeg nok ikke til å gjøre i gummiskogen heller. Skal nok finne noen å henge på hvis det er det om å gjøre.

gummiskogen er oppskrytt.....

Det var faktisk godt ment. Sikkerhet er viktig uansett om nedfarten er spesielt utfordrende eller ikke. Hvis du venter litt på toppen av heisen, så kommer det noen snart som tar retningen rett frem. Spør dem om de skal ned Gummiskogen, og om du kan ta følge siden du er alene. Selv har jeg aldri fått, eller svart nei. God tur !

Gå rett fram fra heisen kjør ned i kløfta, sikt på veibroa/skinnfellgården. Umulig å ta feil. Har aldri vært borti noen skumle steder i Røggjelie. Powderdog er en gammel slu faen som vil ha Røggjelie for seg selv wink Hvis Powderdog er nervøs i Røggjelie er det ikke rart han har blitt gråhåret. Hehe.

en slu gammel gråhåret pudderulvskinnfell...

 
Annonse
Annonse
Annonse