fujative kupp?

Leste om k2 fujative i siste FF. Skia har som nevnt en pris på 3000, midtbredde 85mm.

Tenkte litt på om denne duger til topptur/offpiste også pga bredde vs. vekt.. Men lurte på de innlagte "knekkpunktene" kan gjøre skia dårlig til dette..?

Noen andre innvendinger på denne skia?

Fujative er en ren parkski og er ikke tenkt for å brukes andre steder. Bredden gir selvfølgelig en viss grad av flyt i pudderet, men jeg tviler på at den er noe særlig å svinge med. Topptur passer den nok absolutt ikke til. Nå har ikke jeg personlig prøvd skiene, men K2 beskriver dem iallefall som rene jibbeski.

det er fujItive, ikke fujAtive!

det er fujAtive, ikke fujItive!!!!!!!!!!!!!!

i og med at skia har innlagte knekkpunkter vil jeg tro at den ikke egner seg spesielt godt i pudder. Har jo ikke prøvd skia, men dette virker logisk.

Hva er dette? Hva vil det si? Noen som kan forklare meg smile?

spørsmålet er i hvor stor grad knekkpunktene vil påvirke (les: svekke) skia til "vanlig" kjøring... Klart skia er ment til jibbing, men funker det til BC pg pudder for eksempel? Dette kom ikke tydelig frem i FF testen..

Noen som vet?

ikke drit deg så loddrett ut. skiene heter fujative og IKKE fujitive. Sjekk opp fakta før du uttaler deg. Tosketryne

Det var en over her som lurte på hva knekkpunkter var.. Knekkpunkter vil si at skia er mykere i bak og fram ski.. brukes til manuals og små jibbing....
på tanner hall sin pro model (armada) har knekkpunkter.. Knekk punkter er jo digg i løssnø du får stått mye mer bakover lent enn på en ``vanlig`` ski..
resultat: mye bedre flyt i puddern....

Fujative er en park ski, sjekk ut Mark Abmas part i Yearbook så ser dere hva skien kan gjøre.
Skien er også brukt et år av K2 sitt team i Norge!!!!

 
Annonse
Annonse
Annonse