forslag på brett

jeg skal kjøpe et nytt snowboard, men vet ikke hvilket brett jeg skal kjøpe...jeg kommer til å bruke det på fjellet og i opptråkkede bakker, er det noe brett å anbefale formitt bruk!

Stort sett alle Gnu-brett er helt fantastiske å kjøre på. Har kun kjørt Gnu de siste 4 årene. Lette, gode brett som egner seg til hopping, men som samtidig har meget gode kjøreegenskaper. Mitt råd til deg; Kjøp deg et Gnu-brett, gjerne Danny Kass sitt, eller Carbon High Beams!!!

drt på deg du da din snowboard bers skaff deg twin tib

bra test i siste nr av fri flyt. sjekk den.

LEGG DISSE SPØRSMÅLENE PÅ UTSTYRSFORUMET!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Custom 65 S.... og et par teleskopstaver... du kan også kjøpe deg et lite jibbebrett... men lenge siden jeg har vært oppdatert på park... Trolig Allian, Lib Tech eller Forum om du vil ha noe litt moteriktig... ikke så viktig bare brettet har godt spenn og er stivt nok til å satse med.

kjører på Burton UnInc i år. Det er et knall godt brett og du kan ha det skikkelig gøy i parken og løypene med det.
Det er likevel ikke brettet om du er mest interessert i fart og carving og kjører en mye pudder, men skal du først og fremst ha det gøy og lære nye triks er det veldig bra. Brettet er dyrt, men er verdt prisen. Vil du ha noe liknende men er litt billigere ville jeg sjekket ut Burton Seven.

Men er det noe bra brett som er bra til puddder kjøring...er mye oppå fjellet, og henger slep etter scooter

Men er det noe bra brett som er bra til puddder kjøring...er mye oppå fjellet, og henger slep etter scooter

shogun

smud planke i pudder som i park...

 
Annonse
Annonse
Annonse