førstegangsboms søker andre til europa/canada/usa

Heihei jeg er en first-timer innen skibomsing og kunne godt tenkt å hørt med andre som tenker å bomse i vinter og som kanskje trenger noen å dele leilighet med etc. Har tenkt litt på f.eks. østerrike eller canada, men er i grunn ikke så altfor kresen på hvor turen går bare det er godt med snø der og trivelig atmosfæregrin Har ingen å reise sammen med, så det hadde vært gøy å hørt med andre som kanskje tenker i de samme banersmile

Hei hei. Jeg reiser til st.anton 8.desember. Har ikke noe sted å bo enda, så hvis du har tenkt deg dit kunne vi jo kankje prøvd å finne noe sammen.

har sendt deg mailsmile

Dra alene!!

Hehe, man møter uansett veldig mange likesinnede mennesker uansett hvor man drar. Prøv å kom i kontakt med noen lokale, de vet hvor de beste sidene ligger.

Og en ting til... vær singel når du drar, det inngår i skibomslivet wink

Yo. Jeg fikk nettopp vite at studiet mitt ikke settes opp likevel denne vinteren, og dermed har jeg planer om å bomse rundt på ski, primært i alpene. Ser etter jobb, sted å bo og evt. noen å reise sammen med. Har sendt en ff-mail.

- N


Nini

Jeg vurderer også sterkt ta et bomseår en eller annen plass.. men er litt usikker på hvor lett/vanskelig det er med tanke på å finne leiligheter på de bedre skistedene! Drar man bare nedover til alpene og leter? Hvis noen trenger å dele leilighet er jeg muligens interessert smile

Her er enda en som tenker seg sørover, hadde vært fett med noen å del leilighet med etc. Har sendt ff-mail.

 
Annonse
Annonse
Annonse