føkkings hafjell

makan til dritt plass skal man søren meg lete lenge etter..
Norges suverent dårligste park/pipe. Den shapes aldrig..
hat hat hat

parken preppes hver morgen....... + de har roger"n, fett hopp det!

det kan faen ikke kalles å preppe.. det er så vidt det skrapes på hoppkanten i tillegg til at hele parken ligger dårlig til slik at man ikke får nok fart til å dra på hoppene.. De to første boksene er det nesten umulig å få høyde på de to siste hopper du glatt over. Hopp kanten er dårlig markert. Og rogern er det mest oppskrytte big air hoppet i norges historie..

parken preppes ikke hver morgen.. preppes tirsdag og torsdag fast, avogtil lørdag kveld..

er enig i at hafjell suger, men hvis du ikke får nok fart på rogern, da tar jeg av meg hjelmen for deg ass. rogern ruler.

det er i parken du ikke får fart ikke på rogern.. bratt nok der ja.. hehe..
bevis nummer en på at hafjell parken suger er pipen i parken.. knall den. .hahah

fint du svarer for meg..
har hatt sesonkort i hafjell et par år nå og tror nok ikke parken er et satnings område for hafjell skisenter, den er skikkelig dårlig sammenlignet med andre steder med tilsvarende areal å utnytte..
face it, hafjell vil bare ha familier og organisert trening i bakken

Jeg er på hafjell sånn ca. hver helg hele vinteren og må si meg enig i at parken ikke er all verden.
Men Roger"n eier og når de får fiksa skikkelig på halfpipen så er den übersmooth.

Men har du nok guts kan du dra på skikkelig i parken også.
Er noen locals der som er helt loco...

www.skiorumet.no smile))

Du som sier at det ikke går ann å få stor nok fart på hoppene i parken tar jammen meg feil. prøv å kjør rett mot hoppet en gang og ikke vær pysete kanskje det er det som er problemet ditt.Hvor mye skal dere bånne før det er nok fart da. Pipen
har vært dårlig i år fordi de skulle ikke åpne den før burton junior jam og midt i preppingen ble skjæret ødelagt så pipen er bare halv preppa kanskje ikke rart den er dårlig.
Hilsen en som har bånna alle hopp i hafjell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kan du la være? det er jo helt tydelig at du ikke kan en dritt så hold kjeft..
Parken i hafjell er kåra til norges dårligste park av flere ski blader, roger er flink på brett men ikke på park utvikling. dessuten er boksene helt like for nesten ti årsiden, det er bare railene som er blitt forbedra..

Du har tydligvis ikke vært i hafjell du i det siste for det er bare to boxer i hafjell og begge er helt forandra fra i fjor og parken har fått helt nytt design i forhold til i fjor.
Tipper du bare er misunnelig på at det er et så bra sted og at alle de gode kommer heri fra.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

selvfølgelig har jeg vært i hafjell i år. bor jo faen meg rett i bakken.. Den suger så greit er det, men jeg kan skjønne at en litten dritt som deg som aldrig har vært uttafor øyer skulle tro at den er bra. Kom deg for pokker litt ut i verden og se, da skjønner du kansje hva vi snakker om..

som gammal lillehammer gutt så må jeg si jeg er skuffa over hafjell, satses kun på barne familier. Parken er en skandale! Uoversiktlig og trang, rart det ikke skjer mere ulykker der en det gjør..Rogern er grei men pipen blir preppa så sjelden.
har sinnsykt potensiale, synd at ingen gidder å fikse den..

parken er ikke så utrolig bra, men tviler på at den er kåret til norges værste av FLERE NORSKE skiblader da det bare eksisterer et reelt skiblad på norsk. da har du heller ikke vært på skeikampen(herregud) eller i kvitfjell. og ja, parken er ganske annerledes i år fra i fjor.

Jeg er far til tre, og vi storkoser oss i Hafjell. Jeg tar stadig 1080 i parken, og skjønner ikke helt hva det klages på her. Bli bedre til å stå, er mitt råd! Dere virker som en gjeng bortskjemte snørrunger som ikke har vett til å sette pris på ting. Hold dere heller unna og slutt å syt, drittunger!

 
Annonse
Annonse
Annonse