feitski som tåler juling?

f.eks. big stix 10.6? noen som har noe info å dele?

Jeg har som mange andre pocketrocket eiere fått tulipantupp på skien min, er dette en garantisak? Hvordan er sethpistol skia i forhold til pocketrocket når det gjelder kvalitet? Jeg har ikke prøvd den men jeg kan tenke meg at den er ganske lik å kjøre på som PR.

bruker big stix 106 2002/2003. 2003/2004
er identisk innvending. trekjerne, forholdsvis lett. jeg har ikke brukket den ennå... og benevne inbig pro og b3 som fatskis faller på sin egen urimelighet.
kjøp bigstix 10.6 2004/2005, den er rå lekker.

Villeste plankene jeg har vært borti. Men så har jeg ikke testet beistet til Igneous enda. www.igneousskis.com

E nok absolutt å anbefale for ein mann av ditt kaliber !

Helsing J-man

Har kjørt på nevnte ski. Ervaring med Salomon Pocket Rocket: Et par knekt og ett par med skjeve tupper... myke og morsome ski å kjøre med om man vil leke, men... tåler ikke all verdens juling. Dynastar In Big Pro, superbra ski, tåler mye juling. Kneissl T@nker, super ski tåler mye juling. (Kjører denne nå, 180 cm.) Begge de to siste skiene er bra fartsstabile og pløyer det meste av føre. In big Pro har en god del høyere tupp en en T@nker, noe som er en fordel ved noen typer føre.

Har kjørt på endel ski og ser ikke hva som er interessant med å sammenlingne feks. big og gotama. Dette er to helt ulike ski beregnet på ulike forhold. Har feks. kjørt storfjell med gotama. Ubrukelig. Mens de er de perfekte pudderski hvis du ønsker det myke lettsvingte ski. Big er perfekt i storfjellet men har sine helt klare begrensninger når du leker i mye nysnø i skogen. Det er forøvrig helt klart mye enklere å ødlegge mye ski i forhold til stive ski, ganske enkelt fordi myke ski blir mye mere bøyd en stive ski. Når det er sakt så har jeg nå kjørt en hel sesong på gotama uten problemer mens jeg ødela mine arno adam på første turen. Droppet på en stein og bøyde tuppen. Min erfaring er at de fleste ødlegger skiene sine på uhell hvor stort sett alle ski ville ha røket.

SugarDaddy tåler at man trøkker til. Den er også bedre å kjøre bratt med i forhold til storebroren.

Puddertilpungenplanker smile

Jeg takker mine big stix da vi fikk loads me pudder i Serre Che rett etter nyttår.. (Se: bigtrix.com for bilder den dagen)
Ikke bilder av meg der..

Kompisen min skryter noe sinnsvakt av Scratch BC da..

godski som få, vedig bra over alt, men om den er dønn solid kan kanskje diskuteres da den har en veldig myk såle. dette er førøvrig alt jeg har å utsette på den.

.......skjønner du at plankene dine ikke er feite nok!!

...fra Vølkl tar prisen for mest solide ski. Men den selges jo ikke lenger. Generelt er vel sandwich ski mer solide enn cap ski (mao Tanker, Dynastar ProRider, Explosive, Stockli). Kanskje litt vel generell regel, men ski som har vist seg å være lite holdbare (Rossi XXX, PocketRocket..) er av cap-konstruksjon.

 
Annonse
Annonse
Annonse