feitski som tåler juling?

leste et sted (freeride.nu?) at at völkel sanouk ikke tåler å bli kjørt hardt.
Siden jeg vurderer å skaffe breiski etter hvert, lurer jeg på;
Hvilke feirski tåler juling?

Dynastar InBig Pro Rider!

tåler en støyt

tåler ganske lite tror jeg. mine ser i vaffal ut som et helvete og en kembosprekk pryder skien hvis man ser den fra siden

for å sitere Sverre Lillequist: "sanouken tålar hur mycke som helst!"
Den er laget av en cannadisk bøk sandwitch konstruksjon. Håndlagt lag for lag. Er ikke uten grunn at det er den dyreste skia du kan få tak i! KVALITET!

Har lest andre steder på det derre internettet at Gotama-sideveggene dekes av garanti. Sjekk der du kjøpte dem. Mine er nettopp sendt til service/garantifiks, men jeg vet ikke hva som skjer ennå - eller om det tas som en reklamaskjon.

Har på følelsen at disse plankene er en smule oppskrytt! Dvask respons, kjipt design og sprekker ved harde landinger. Skuffende..........!

flaks for meg at mine ble kjøpt i canada. Da er det så enkelt å holde styr på garanti-ting.

Jeg har erfart at god gammeldags laminert trekjerne er det eneste som holder mål. Beta konstruksjonen til Atomic med skum-kjerne tåler i allefall ikke å bli råkjørt over en tid. (vikrer som om skummet er utsatt for materialtretthet)

syns det er de feteste skiene ever, jeg!

ble derimot litt skuffet over kritikken den får her! er den virkelig så dårlig? tenkte å kjøpe et par brukt, men nå begynner jeg virkelig å tvile! en som selger de for 3500,- med look p14 her inne! de må jo være totalt rævkjørte og sprukne både her og der!!

du kan med god sammvittighet kjøpe gottama. den er nokk ikke like rå-solid som sanouk, men alikevel et godt valg

Skal du ha en feit-ski som tåler juling så gå for Vølkl V explosive. Ødelegger du den så er du flink.. og uheldig

tåler da en masse. Dessuten er det slett ikke skumkjerne i Atomics beta konstruksjon! Det som derimot gjør at de holder er solide kanter og hardt sålemateriale

........faller for fristelsen til å slenge meg på "anbefaler-mine-ski-for-mine-er-best"-bølgen! Tror nok det er litt sånn her inne, at alle anbefaler de plankene de selv har under beina, og ikke nødvendigvis vet så mye om andre merker som nevnes i diskusjonen. Må allikevel få lov til å skryte litt av Dynastar InBig PR! De er bunnsloide og funker helt supert i de fleste forhold. De kunne etter min mening ha vært litt feitere, men det justeres på neste års modell. Har enda til gode å prøve noe råere. Feks synes jeg ikke Gotama er på høyden med denne i det hele tatt, hverken når det gjelder egenskaper ved selve skia, eller design. Fetere design enn InBig-dragen skal du leite lenge etter wink! Sier ikke dette for å rakke ned på de som feks kjører Gotama (og mine meninger om designet er egentlig uviktig). det er allikevel et faktum flere har opplevd problemer med holdbarheten på Gotama!

Trur jeg henger meg på de som hauser opp Dynastar Big PR. Skia tåler mye juling og er vel som den gamle Arno Adam"en "uslitelig". Neste års model blir oxo noe feitere med et midtmål på ca 100mm. Dynastar koster noe mer enn andre ski, men de holder som regel noe lengre oxo...

mine egne jeg og!

B3

UTROOOLIG BRA SKI!! TÅLER MASSE JULING!! TROLIG DEN BESTE SKIEN SOM ER LAGET!!

Sier ikke dette fordi "jeg har den" osv osv, men fordi jeg prøver å selge den!! smile

5000,- m/ti914 bind. meget velholdte!

Selv om mine sprakk på siden, og de lett blir stygge i flygelfinishen, hadde jeg LETT kjøpt dem igjen. Har aldri hatt det så moro på ski!

er det noen som vil bytte et par gotama 190 mot et par B3 195 ?

Er ikke kneissl tanker ganske robust da? smile

Seth Pistol Pro er en meget bra freerideski som har twintip og tåler masse juling.
Lykke til med valg av ski!

...Dynastar InBig Pro Rider er en robust ski.
Og så er den jo så utrolig bra å kjøre på.

 
Annonse
Annonse
Annonse