etterlysning

Etter gårsdagens festligheter savnes en porsjon sunn fornuft, et knippe hjerneceller og noe vurderingsevne. Antas mistet i området bogstadveien/hegdehaugsveien mellom 01.00 og 02.30. Dusør utloves!

har du først mistet den, er dette galt sted å lete..

OK. Dette har ikke noe med ski, surf, skate, brøyt eller noe som helst annet relevant for denne siden å gjøre, men: Man går da for faan ikke ut i Bogstadveien. Det suger rass. Bigtime. Uansett. Og jeg har prøvd det med kollegaer. Flere ganger.

Har en kompis som er halling, han er i Hegdehaugsveien en gang i året, med salgordet "Halling hevner Hemsedal på Horgans". En gang i året gjør han som pannebåndkidsa på Hemsedal Cafè, tømmer øl, hopper rundt, skriker, røyker bønner i trappa og er generelt en uggen fyr. Virker ikke som vestkantpakkisene synes det er like gøy hjemme som borte.

Det har aldri vært gjenfunnet sunn fornuft i rennesteinen i Bogstadveien etter en lørdagsnatt. Du savner rett og slett ikke sunn fornuft etter en kveld på byen, den legger du igjen hjemme før du går ut, og der ligger den kjempebra og er helt intakt morgenen etter. Så får du heller hive innpå et par angrepiller og stappe dåsa full av Canesten.

Hvis du i utgangspunktet hadde
"en porsjon sunn fornuft, et knippe hjerneceller og noe vurderingsevne" - ja da må du ha mistet det en stund før du forvillet deg til Hegdehaugsveien/Bogstadveien. For det er vel ingen som med vett og viten går dit for å hygge seg. Vet ikke om noe sted som er mer befengt med selvhøytidelighet og fasader. Men for all del, hver sin lyst. Og det er jo god underholdning å se på sirkuset en gang i blant.

kanskje det var deg som ikke fant doen på Gamle Major og bæsjet i fontenen på Valkyrie plass !?

Det er kanskje ikke så fett i Bogstadveien og rundt der, men det er ganske slitent og svett nede i sentrum også, og wannabe-faktoren på løkka har blitt litt i meste laget spør du meg, så det er litt pest vs. kolera ...

Hehe, Løkka er stort sett wannabe når vestkantgutta kommer litt forskremte inn på Park og ser seg ut ett bord som ser ledig ut. Jo, forresten, vi har en wannabe, han der skjeggekuken som jobber i FBI på NRK, som prøver å ser oppgitt over alle andre og kul ut hele tiden. Føkk han. Skikkelig.

Hjulkapsler i taket og dresscode???

Er det noen som klarer å se sammenhengen?

Har vært på Horgans en gang, prøvde og bli drita, men drinkene var vassne og damene uggne. Sjekka ikke taket, ga f... og dro på Ny-Lon.

 
Annonse
Annonse
Annonse