dvd brenner

må man ha dvd brenner for å få brent filmer på cd? som man kan se på dvd, eller holder det med vanlig cd brenner?

Holder med vanlig cd brenner hvis du brenner det på vcd eller s-vcd!!!!!

Da kan du se på filmen på dvd spiller.

kommer ann på størrelsen på filen du skal brenne.. men skal du kopiere en dvd trenger du en dvd brenner.. det fine med en dvd brenner er at den også kan brenne cd"er...

hvordan vet jeg at det er sånne cd er? er de dyre?
takk forresten!

Kommer ann på hvilke format filmen er i. De fleste nye DVD spiller takkler format som DivX, svcd, mpg osv... Skal du ha filmen i noen av de formata, holder det med en vanlig cd brenner. Skal du ha den i vanlig DVD format, må du ha DVD brenner. SKal du lage deg vanlige DVD filmer, kan du bruke Pinacle Studio 9 til å lage menyer, legge på effekter osv. med og bruke Nero burning rom til å brenne med. Hvis du får til innkjøp av DVD brenner, ta en kikk på www.komplett.no De har stort utvalg av DVD brenner, både single layer og dual layer.

det er fremtiden uansett...
Først som sist.
Du angrer hvis du ikke kjøper dvd-brenner!

Det spørs om en DVD-brenner er "fremtiden". Har man ok peiling og en chippa X-box, setter man opp alt i LAN`et hjemme, og slipper problemet med plater som flyter rundt.

har pinnacle og dvd-brenner, har redigert en film som jeg så vil ha på dvd, men der stopper det opp, fila er avi-fil på sikkert 15 Gb, tok ørten timer å capture til pinnacle, var gøy å redigere men tok nye ørten timer å generere ferdig filmfil, så nå butter det altså i brennefasen - begynner å bli passe lei - noen tips der ute, anyone?

Adobe Premiere Pro

kan noen rippe de fete skifilmene og koble seg til et fornuftig p2p?

kjøp deg mac, der er alt innebygget.. og ja jibbar:
dette har jeg greie på

HVOR BLIR DET AV JIBBAR"S KOMMENTAR, A?

jeg tar det for ham:

øøh, snieg-p, iddiotøh, ække det dah, faaen ass du hakke peeeiløh!

sånn!

Fila di på 15 gig er sikkert rimelig labert komprimert, så du må kjøre den gjennom noe komprimerings skit.. Sjekk på divx.com eller noe i den duren...

Får du den ikke så alt for langt ned i str, må du vel kjøpe deg en sånn duallayer dvd-brenner.. Klarer vel 8 gig eller noe den.

her finner du et ypperlig forum for slike spørsmål !

 
Annonse
Annonse
Annonse