dakine lue

noen som vet hvor her i norge jeg kan få tak i dakine hippy flake lua??, har prøvd mange webshoper men finner den ikke!

få deg en marius hue å drit i de hippe huene

Hvilken musikk må jeg høre på i bakken? Hvilken lue må jeg ha? Pocket Rocket var et kult ord, sånne må jeg ha! Kan ikke dere heller stikke bort på ungdomsskolen og spørre enn å dra ned generell iq og selvstendighet på dette forumet?

Seasport - Oslo

mistenker avogtil at forumet er overbefolket av ungdomskoleelever som gjør alt for å være så lik som mulig naboen...

marius din halvfeite homse: til opplysning kjøper jeg ikke denne lua fordi jeg har sett noen andre bruke den, jeg har faktisk aldri sett noen andre bruke akkurat den. Jeg så denne lua på dakine.com og synest den var fin, derfor vil jeg kjøpe den.. men finner den ingen på noen webshoper, og derfor spør jeg her i forumet om noen kanskje vet hvor jeg kan få tak i den.

Og til deg marius: kan ikke du for helvete se å bry deg med dine egne saker istedenfor å slenge dritt og faen her i dette forumet. dinna såkalte selvstendigheten din kan du kjøre opp i rassen din!

Dette er den norske importøren.

Greit, jeg kan spise i meg hovedpoenget i innlegget ditt. Det dumme med dette forumet er at seriøse forespørsler som ditt drukner i posere, vestkantbøger og hemsedal café! Jeg ber derfor om unnskyldning. Håper du finner lua di...

greit, jeg innrømmer at jeg kanskje overreagerte litt, og unnskyldningen er akseptert! og ja jeg skjønner at du blir frustrert over alle disse useriøse og tragiske innleggene som blir lagt inn av wannabes og fjortiser. selv prøver jeg å ignorere såvidt det er mulig, og det funker bra for meg! okay da senker vi stridsøksa og venter på pudderet!

det er en deal.

 
Annonse
Annonse
Annonse