da gathering katastrofal dømming!!

Ånen du bør ikke være med i denne konkuransen som en som skal ligge bak dømmingen. Hver eneste gang det har hvert en skimania konkuranse, så har en fra adrenalin team heming vunnet eller vært på pallen. Hvis ikke du la merke til det så var den switch cork 900 med mute graben til andreas håtveit sinnsyk pen den var lang og den var høy. Før dere satt igang denne konkuransen i narvik ble det gitt ut noen kriterier på hva som skulle til og andreas fausko hadde ingen av dem. Han hadde den styggeste backflipen noensinne dere ville bare unne han litt seier siden han nettopp hadde lært det det var så sinnsykt mange andre der som tok en penere! dessuten var backflipen han tok sinnsykt lav og kort han kom jo akkurat på kulen. du driter deg lodrett ut!!!!!!!!!! dessuten var det ingen stil i flippen! Flip er ut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeg klarer det selv men gidder ikke en gang å ta for det er så enkelt og stygt alle kan jo ta en backflip uten noen videre problemer.

Switch 900 muten til håtveit var jo bare DRIT kul, men på filmen til en ellr anna(lasta ned fra skiforumet.no) så den ikke så fet ut, men når du så det "live" var den jo bare bæst!! fuck hemning teame! skifilm.no rule!! HÅTVEIT IS BÆST(under da gathering 2004!

endelig noen som har litt vett i skallen til å skjønne at håtveit eide da gathering!!

http://kristoffer.hvassing.com/bilder/aaDaGatheringByKIM.mpg

139Mb Svcd 7Min.

Last ned(du må ha dvd prog eller Du må ha mpeg2 codec)

http://nimo.titanesk.com/modules/mydownloads/visit.php?lid=59

vanlig avspiller program

når d er 5:15 til 05:21 (på filmen) så er det Andreas håtveits switch 900 mute(ser ut som switch 720 mute men han kom enda en 180 bakom kulen). Og etter 4 min så er det to hemning jibbere med backflip.

Si hva dere synes, alle backflippene t hemning eller de andre trixa?

_________________

Kanskje jeg skal være glad for at jeg ikke var med på en eneste konkurranse...

Men noe alle arrangører burde ta til etteretning er å kutte ut dommerene og la kjørerene diskutere seg frem til vinneren seg imellom. Jam sessions istedet for x antall hopp. Tror nok de fleste ville blitt en god del mere fornøyde da, og så kan de ikke klage på andre enn seg selv.

Uansett, kan si meg enig i en god del håpløs dømming i år.

Bedre neste år, ja takk!

d var jam session under fredagens kokuransse i da gathering, tror ikke det ble noen vinner

 
Annonse
Annonse
Annonse