crispi eller scarpa

Valget står mellom T-Race fra telemark-pyrenees.com til 2800 (fjorårsmodell) eller Crispi CxU til 2700 direkte fra importør. Hva bør jeg velge?

det kommer helt an på hvilken fot du har. Crispi-skoen er bredere enn Scarpa sin. Resten spiller ikke så stor rolle. Støvlene er det ofte liten forskjell på utenom det. Men høyden på ytterskallet er jo litt forskjellig kanskje?

Du driter i både Scarpa og Crispi og kjøper Garmont=) Som nevnt over her må det prøves, det er alt som nytter.

Har du bred fot, går du for crispi.
smal fot, scarpa

står md crispi og er ganske godt fornøyd..men leddet på skoen kan gnage på vrista..ein kompis har hatt masse prob med det og eg kjenner det av og til...men ellers ein bra sko...Eg tviler UTRULI sterkt på garmount, har adlri prøvd dei(litt dumt og utale meg då) men synest dei ser utruli simple ut....

Er enig med deg at det er dumt å uttale seg om noe man ikke har peiling på. At du synes Garmont ( ikke garmount ) ser simple ut får stå for din egen regning men de er like holdbare og har samme detaljer ect som Scarpa og Crispi. Synd at du ikke får Crispi støvlene til å sitte 100%, du skulle gjerne ha prøvd Garmont før du handlet=)

 
Annonse
Annonse
Annonse