cobra på suggardaddy?

Går det å montere cobra på suggardaddy?
Ekspeditøren på intersport mente det skulle gå bra. I såfall; hva er vitsen med teledaddy?

... årets røde Sugar Daddy eller den orange SugarDaddy fra siste år med Atomic"s integrerte plate? I år etter att den integrerte bindingsplaten er borte kan man jo spørre seg, mitt intrykk er att det er en markedsføringssak mer enn noe annet. Det er (desverre) stadig lettere å selge en ski med "telemark"-navn, spesiellt om denne skien utfordrer folks ide om hvor brei en telemarkski bør være. Dette gjelder ikke minst i Mellomeuropa og USA, men også i Norge hvor mange jo stadig mener att TUA var en av de beste telemarkskiene.

Men for al del, Cobra på SugarDaddy funker fint det smile

den med platesystem. Står ikke plata i veien for telebinding?

... men om man tar bort plata og plugger hullene får man en fin flate til å montere bindingen helt som vanlig. Lifter"n til Cobra passer fint ned i hullene og skruene får bra feste. Jeg tror dog att du må ha helplaten fra en R-serie fra siste år ettersom skien ikke kan monteres med skruer i mitten. R-seriens helplate sist år fikk ett ekstra sett med sidestillete hul for å løse dette problem. En bra butikk kan helt sikkert bestille helplater som reservedel fra Rottefella om du har en eldre Cobra med lifter du tenkte bruke. Kjøper du en R8 er det ikke noe problem. Jeg kjørte hele siste sesongen på Big Daddy montert med R8 på samme måten.

når man kan kjøpe tele daddy til telemark.
Jeg skjønner ikke spørsmålet eller meningen ????

Må man være vanskelig i denne verden.....

... med Big Daddy er jo att den er en hel del større, 8mm uner ften o 10 cm lengere.

Ettersom jeg mistenker att du egentlig mente Sugar Daddy vil jeg gjette på att grunnen er, att Sugar Daddy er billigere fra fabrikken (og dermed importøren og butikken) enn Tele Daddy ettersom den lages i mye større mengder. Ikke minst ettersom det her er tale om Sugar Daddy fra siste år kan man sikkert gå ut ifra att det er tale om en tiloversbliven model som står og kjeder seg i butikken o dermed formentlig selges billigere. Og billigt er jo oftest bra smile

tele daddy 123-99-115 maks lengde 183 veil.pris 4999,-

sugar daddy 123-99-115. maks lengde 183
veil.pris 5499,-

Har hørt snakk i at det ikke er garanti på skien hvis du fjerner platen på fjorårsmodellen.. Men er ikke sikker..

10 poeng til hoebert.
Fjerner du plata ryker garantien. Det har vist med forsterkningspunkta til bindingen å gjøre.

 
Annonse
Annonse
Annonse