bruk av go pro

hei.. jeg har kjøpt meg et go pro hero kamera.. før jeg kjøpte det hadde jeg tenkt og bruke det i vannet. som headcam når jeg sto på wakeboard og hoppe follow etter en ut klipper ogsån. men etter jeg har fått det har jeg liksom vært redd for at ikke dette vannhuset holder.. hva er folkets tanker?? er det noen som har opplevd at det ikke holder?? kommer vann inn ved døren??

håper på kjapt svar så jeg får bestemt meg hvordan jeg vil bruke kameraet grin

takk for svar på forhånd grin

mvh anders


mvh Anders

http://vimeo.com/13039162

Nå vet jeg ikke om det tåler et fall i vannet fra 10 meters klipper, men det huset har jo blitt brukt i ganske seriøse bølger. Når man wiper der blir det jævlig te risting og slag, uten at det har skapt noe problemer.

Jeg tipper huset holder, men slaget fra 10m kan nok ta knekken på elektronikken i selve kameraet.

Huset er tett det, har aldri fått lekasjer ved kitesurfing, windsurfing og snorkling. Om elektronikken tåler mye slag vil jo tiden visewink Gikk rett på trynet på i hardpakket snø engang, og der va kameraet vekk, var sikker på at noe hadde brukket men når jeg gravde det frem hadde det bare hoppet ut av festet.

tusen takk for svar grin nei jeg får vel holde meg vekke fra klippehopp med det grin

mvh anders


mvh Anders

Sjekk ut nett siden dems der står det hva det skal tåle og tror lett du kan hoppe fra tiern uten at det ryker!!

theahupoo er vel den beste testen i vann du får skulle en tro...

mener de sier huset tåler 30 meters dyp, og det er ganske seriøse krefter.

har selv vurdert det til å droppe klippehoppingen, men det er nok ikke veldig viktig.

minnekortet kan også slutte å skrive på ved et slag fra ti meter.. mange minnekort har shockabsorb på 2.. aner ikke hva det betyr, vet bare at det skal greie å skrive hvis det slippes fra 10 feet, ca 3meter.. :S

Hvis du passer på at kameraet treffer vannet etter kroppen din så får det ikke rare smellenwink Dvs at du holder det høyt når du hopper, eller har det på hodetwink

Et tips er iallefall å lage deg en leash til kameraet, tviler veeeeldig sterkt på at det flyterwink

tusen takk for svar.. nei får står at du ikke får noe igjen vist kamerahuset lekker.. bare en litt hår mellom lokket og huset så kan det lekke.. men men får bare prøve grin


mvh Anders

fikk akkurat mitt gopro, så lurte jeg på hvor mange fps jeg bør filme i i 720p. Skal bruke det til ski og sykkel hjelmkamera. 30 fps eller 60?

30

60 er slowmo. Til hjelmbruk bør du vurdere R4 oppløsningen for maks vinkel.

jeg har filmet ganske mye i 720p me 60 fps og de blir ganske bra.. så jeg bytter litt mellom r4 og r3. best mulig vidvinkel.


mvh Anders

hvilke av dørene er best til skibruk, med tanke på lyd og beskyttelse av kameraet?`
er ikke nr 1 når det gjelder kamerakunnskap, som dere sikkert skjønner.
-Thor

Tett dør til det meste, du vil vel ikke ha snø inni husetwink Skjelden folk bruker døren med hull i, mic'en er veldig sensitiv så det blir fort mye vindstøy. Ikke ofte lyden blir brukt anyway.

trynte på longboard i dag med kameraet rundt foten.. fikk et lite hakk i vannhuset. under låsen liksom. ikke noe sånn sprekker, men bare at litt falt av.. bør jeg kansje tenke på nytt vannhus før jeg tar et med ut i vannet??

mvh anders


mvh Anders

Tror du bør vurdere det ja, du kan jo teste huset uten kamera inni under vannwink

ja det gjør jeg.. for har ingen penger liksom. og får ikke mer jeg skal og surfe heller sad men det går nok bra.. så lenge ikke det er noe hull grin


mvh Anders

Fikk mitt kamera med posten i dag og det var ikke mange minuttene gammelt før det ble med ut en 8m klippe her i hemsedal. Funka helt smooth filmen ble bra huset,kamera og minne brikken tålte det!!!

Syko fett cam!!! Nå blir det å filme sykling til snøen kommer!!

 
Annonse
Annonse
Annonse