?bøye opp baktuppen på skia uten å ødelegge den??

Har et par K2 AK Launcer som eg bruke mest te kiting. Lurte på om det e mulig å bøye opp baktuppen litt uten å ødelegge skia? Tenkte å gjøre det med å varme opp skia og legge i progressivt press over tid. Nån som veit om dettan e mulig? Tør ikkje å prøve det sånn uten videre, så hvis det e nån som veit heilt sekkert ka utfallet vil bli, så rop ut!

Funker fett!!
Bare å ta en blåselapme med masse flammer og holde litt fra skien så de blir varme og myke også bøyer du litt....Helst må du bøye nedover og ikke hold på Lakken på skiene for da sitter du fast!!

............................

Murstad skiservice fikser det..

kaldbøying går an(?), men best blir det viss du varma skia forsiktig opp med en varmepistol og så bøye den. den trenge ikkje stå i spenn etterpå. blåselampe svir fort skia, og skisåla smelta lett, så vær forsiktig!

til slutt til helvete. Gi opp, kjøp brukte twintip istedet; koster lite og skiene henger sammen.

..litt forskjellige meininge her; men det kan altså være mulig uten at skia sprekker opp bak? E det nån som har gjort dette, med vellykket resultat?

Det spørs litt på materiale som er brukt i skien om det blir vellykket eller ikke

Ski fra K2 er som regel solid bygd så det går nok greit..

Powder mag. hadde en liten artikkel om dette for et par år siden.
Varm opp skia med varmepistol, bøy forsiktig opp baktuppen, la skia så kjølen ned. Sett et par nagler igjennom baktuppen for å hindre delaminering.
Stikk ut å lek!

Erik eller Lars hos Anton Skiservice på Stabekk fikser det.

gjøk

Siden det er en eller annen form for sandwitch på alle ski. Er det svært avhengig om limet blir fluktig/seigt når det blir oppvarmet.
Siden lagene forskyver seg under bøyingen kan det gå galt.
Lever de inn til en skirepratør, så får du noe som er holdbart også.

funker og ta det i kokene vann.

et par gamle rossi XX, skulle gjerne ha limt sammen disse til en monoski! noen som har tips? skal jeg bruke vanlig lim eller finnes det et spesiallim laget til akkurat denne typen liming?

genialt produkt

Jeg bøyde et større antall TUA ski på tidlig 90-tall under ekstrem kulekjøring i Hemsedal (jada, det var JEG som kjørte fra deg i kuleløypene på den tida!). Nå kjører jeg ikke så mye lenger, det er no gæli med knea!?!???!

tel dem av dokker som har gitt seriøse svarsmile
Regna med at det va nån som kom te å fleipe med dettan; håpe dokker har hatt det gøy..

kommer til å le og fleipe med dette leeenge enda!!!!! herregud da man, har du dårlig råd så finn deg et par billige twins på bruktmarkedet da vel! ikke begynn å herp de skia du har... det er jo helt utrolig latterlig!!!

skulle du alikevel finne på å gjøre dette, VÆR SÅ SNILL OG TA MASSE BILDER AV HELE PROSESSEN, og send dem inn til evt fri flyt, med forklaringer til hvert bilde! kommer det på trykk skal jeg henge det på veggen!!! kommer til å le på meg brokk hver gang jeg ser det!! KJØR PÅ, DETTA GÅR NOK BRA!!

har prøvd å bøye baktuppen enda mer opp på twintip ski?
Funker det?

Har ei brei ski med skråstilte bindinger, og tenker på å lage 2 vanlige ski av den. Forslag til sag? Eller fil?

 
Annonse
Annonse
Annonse