biospin?

Hvordan er det trikset?
Har jo vært masse snakk om det trikset,
men jeg har liksom ikke skjønt det helt..

Hvor vanskelig er det å skjønne hvordan man tar en Biospinn? Det ligger jo i ordet.
Du tar en "Bio" samtidig som du spinner. Hvis du ikke vet hva BIO er er det bare å bruke en ordliste.....

For å være helt ærlig så har jeg ikke peiling, men det hadde jo vært bra og fått litt instruksjoner på forskjellige triks.

Flat-spin= blir det som å spinne 360 med kroppen vannrett (magen oppover).

Hvilket triks er dette. Du begynner med en 360. Når du har rotert ca. 90 begynner du på en sideflip og voops så lander du på beina igjen. Hvis du er heldig:

http://www.skiforbundet.no/freestyle_t2.asp?p=25202

der står det nok noe om bio..

Du har helt sikkert sett det flere ganger på diverse skifilmer. Hvis ikke har du ihvertfall sett cork vel. Bio kan sies å være motsatt av en cork spin. På cork spinner du vannrett i lufta med skia først og hodet til sist, en bio spin spinner du vannrett med hodet først. Sinnsykt vanskelig men rått triks. Tanner Hall er rå på sine bio 900 no hander.

Biospinn- Stort sett det samme trikset som en Corkscrew, bortsett fra at man spinner ut av aksen forover og ikke bakover. Man går inn i en 180, og når du nærmer deg rundt på den tipper du kroppen rolig forover, sånn at du blir liggende med hodet mot landingen mens du spinner. Dette er et vanskelig triks, pga at det er lett å legge ned kroppen for tidlig og komme inn i en Rodeo istedenfor en Biospinn. Rotasjoner er 720 og oppover.

 
Annonse
Annonse
Annonse