binding til fujative..

noen som har et forslag til bindinger for k2 fujative?
Jeg har virkelig ikke peiling på bindinger, og er en relativt lett person (50 kg)

Svar da putas!
dere som selv kjører på disse skiene, hvilken binding har dere f.eks?

synest dere ikke jeg fortjener et svar? hæ? hæ? hæ?

hvis du overhodet ikke har peiling tar jeg det for gitt at du ikke er sinnsykt god. Da er det ett fett hvilket merke du velger, så lenge du velger en modell som tåler jibbing og dekker din-rangen din.

Skal du bare jibbe, trenger du ikke plate under bindingene. Kjøp bindinger som kommer i to deler (altså separat fram og bakstykke), ikke noe integrert helvete.

k2 bruker ofte marker, gå for comp 1400 free eller 1200 free. Men Rossi/Look og salamon mfl har også bindinger som duger.

Gå for Look p12 jib. Bindingen er uten oppbygging og er laget for jibbing. Look er en binding som tåler fakie landinger bra. Mange bindinger har en lei tendens til å løse ut under harde fakie landinger. Å desutten er bindingen fet å se på.

Det er første skien (og bindingen) du kjøper, er det ikke sikkert du trenger p12jib engang. Kan jo hende det holder med p10 (look binding altså).
Har p12 selv, og er relativt fornøyd, eneste er at stopperene må byttes relativt hyppig..

man trenger ikke alltid de kraftigste bindingene, er du på et starter nivå holder det lenge med f. eks p10 selvom man veier opptil 70-75 kg. de kan strammes..........

godt gjentatt, smartingen

 
Annonse
Annonse
Annonse