billig.

Er ute etter gode tips for å reise billig til alpene. Skikjøringen er selvsagt viktigst så jeg vil ikke til et dårlig overfylt turiststed heller. Har ca tre uker rundt februartider til disp. Har hørt om varianten med tog mellom diverse annlegg. er den å anbefale?

Det er tog mellom ein del skisteder, og buss mellom mange. Rimeligste flybillett er med Norwegian til Grenoble (fra 1200,- t/r), men KLM har hatt biletter til Geneve for 1600,-. Fra Geneve går det buss til svært mange skisteder, sjekk http://www.gva.ch/ , her finn du link til busselskap som kjører mellom div skisteder. Fra Grenoble må du inn til Grenoble by og deretter ta Tog til Cham, Geneve eller Mountiers/Bourg St Maurits og evt buss videre.

ta utgangspunkt i tog til bourg st. maurice. da har du mer eller mindre direkte tilgang (pr buss, heis,bil) til les arcs og la plagne (undervurdert av nordmenn), tignes og val disere, st. foy og la rosiere. til sammen skulle vel dette gi godt over 200 heiser innenfor en times aksjonsradius. slå den!

 
Annonse
Annonse
Annonse