arcteryx

Hvor får man kjøpt disse jakkene i norge? og er det noen som har noen erfaring med sidewinder sr/tr?

Sprøs hvor i landet du befinner deg....

oslo

Både Skandinavisk og Oslo Sportslager har inne tror jeg.
Har brukt sidewinder i ett år nå og er veldig fornøyd. Gode detaljer og bra passform, ikke akkurat billig da...

men man kan jo kjøpe den fra en internett butikk i USa. da kommer jakka på 2700 + frakt og toll. dessuten er du kanskje heldig å fange opp ett tilbud i internettjungelen. men har du unisex eller herre?

Det er norskfjellsport som er importør på Arcteryx sine produkter. Sjekk norskfjellsport.no!
Har selv SV jakka og er kongefornøyd med den. Bra passform og meget lett.Kun 600 gr! Tror nok at de amerikanske/canadiske produsentene erkommet et stykke lengere når det gjelder vekt/detaljer og kvalitet enn f.eks andre europeiske produsenter.
Jakka mi kjøpte jeg i Chamonix til ca 3000 kr. Tror kanskje du finner den på cham3s.com sine sider. Hvis ikke er det jo bare å sende dem en mail på at du er interessert i å kjøpe, så fixer de det nok.

Kjøp Alpha SV jakka like godt, bedre passform og genial hetteløsning, en mere gjennomført jakke. Det er bare å legge på noen hundre

Selgers på intersport/anton sport

gamletorvet sport....se link øverst på denne siden.....

Full oversikt over norske forhandlere får du på: http://www.arcteryx.com/html/dealerlocator/searchcsv.pl?search=Norway&method=exact&header=quick. ** For øvrig er det vel Patagonia og deres Regulator System som gjelder nå, http://www.patagonia.com/design/regulator/index.shtml?seepromo=home

 
Annonse
Annonse
Annonse