andreas haatveit..!

faen andreas haatveit e heldig da..egen snowpark som han mekker hoppene og railene selv..d e jo ikkje rart han e god da..
d var et innslag med han pa sporten pa nrk1 i gar..skam fett..

Fy faen å mye fekting og vinglete kjøring.
Svett ass. Sikkert broren som sendte mail og spurte om de ville filme....... Han sender jo mail til alle, til og med folk han ikke vet hvem er engang...

den dagen du du blir en halvparten så god jibber som Andreas så slutter du å drite deg ut med patetiske misunnelig innlegg her.

Andreas Håtveit. Der har du et stjerne eksempel på hvordan du blir god. Hard jobbing og mye trening.

han har aldri trena en dag i hele sitt liv, den pommesfrites kokeren der! Men en gudegave i form av kroppskontroll og skifølelse har han!

Han har desverre fått tendenser til stjerne nykker. Det kommer til å ta livet hans hvis han ikke tar seg sammen og roer seg ned. Man skal være jævlig forsiktig med å være negativ til mye i dette miljøet. Klaging på premier og dømming kommer man ingen vei med. Blir bare oppfattet som en drittunge.

best thing about andreas is that he does not show off or run-down other people, he just likes to ski. with all the logos, image and stuff it sometimes is hard to remember that is all it should be about: ski and have fun.

Det slår ALDRI feil i dette landet!!!! I jantelovens hjemland er det ikke lov å få til noe uten å få tyn for det, eller å være god til noe uten å få pepper for det! Hvorfor tar dere ikke bare å slår Håtveit i konkurranser, hvis stilen hans er så dårlig og uryddig og lite smooth????? Hvis det kan gjøres så mye bedre, så gjør det selv!! Skjerp dere folkens!!

.....det innlegget burde vel heller vært posta på tråden "fortjent seier på sweet rumble?"!!!

Andreas virker som en veldig hyggelig gutt med beina på jorda.

Broren jon derimot har vel drukket litt mye red bull. han flyr i hvertfall til himmels av Andreas sitt stjernestempel.

Du kan bli supergod!

 
Annonse
Annonse
Annonse