alpetur

har tenkt meg en uke til alpene i januar eller februar. har kjørt veldig mye løssnø, trives godt mellom 30 og 40 graders bratthet. trenger råd om gode skisteder. avoriaz, val thorenz, val d`Isere, la grave???? kan dere gi tips om de ulike stedene med tanke på snøsikkerhet, skredfare etc.... trenger gode rådsmile

book inn på Skiers Lodge - inkl guide.

Prøv Zermatt!

Her er det et lite miljø for offpist-kjøring. Det betyr at du får beholde løssnøen for deg selv lenge ( viss du er villig til å dra mer enn 50 meter fra løypene). Var i Zermatt i fjor. Kom ned to uker etter et kraftig snøfall og fant plenty med uoppkjørte lier. Du vil se at det er mye Japser, folk over 40 og andre snøsokker der nede som mest holder seg i bakkene.

Lykke til

Skredfaren kan vare lokalt høy alle plasser, sjølv om den generelle skredfaren er lav. Det er eit varslingssystem der nede fra 1-5, og 4&5 = hold deg i løypene.
Snøsikkerhet - denne varierer, men dersom du bestiller i god tid så velg eit område som kan tilby skikjøring høyt til værs. Dersom du tar ein resteplass e.l. så stikk dit det ser best ut.

 
Annonse
Annonse
Annonse