alpene i mars

Hei.. Vi er ein gjeng som skal til alpene for første gang. det blir i slutten av mars. lurer derfor på om det er noen som har gode tips på kor det er GODE snøforhold i slutten av mars?

tar gjerne imot tips om billig overnatting også

.. og allt annet i den artikkelen som FF nettopp la ut er fra Serre Chevalier i mars 2002 smile Mars pleier ofte å være fin der, ja. Varmt og deilig er det også, og masse sol. Men smaken er som baken, alle har en, og jeg skjønner godt de som velger steder lenger nord i alpene som Engelberg, Val Thorens etc ut ifra snøsikkerhet og sånt. Chamonix er vel også et ganske sikkert kort på den tiden, spesielt om man ikke har noe imot alle de andre folkene som er der.

Min erfaring, og den synes jeg selv er ganske god, sier at mars er den diggeste måneden nerrante'.
Det er solid base, koselig temperatur i sørhellingene, og puddertemeratur i nordhellingene, mindre folk enn i vinterferien/juleferien, og det kommer ofte store snøfall.

Etter tre sesonger ++ nerrover, drar jeg nå kun ned i Mars.
Hvor det er best på det tidspunktet kan ikke engang spåkoner si noe om i dag!

God tur.

nokon som har vore i zermatt i mars?
eller andre nærliggande skiplassa som kan anbefalast?

vi lurer på å ta fly til geneve osv. til zermatt, kanskje chamonix e.l

Noen som kan gi meg råd og tips på steder å reise i de østeriske alper i mars? må være bra snøforhold og greie priser. hva med saalbach og st. anton? må være i nærheten av salzburg da vi mest sannsynlig tar fly fra bergen og dit

 
Annonse
Annonse
Annonse