alpe reise til vinteren

Hei, er litt tidlig ute og begynner allerede nå og tenke på en tur til alpene til vinteren. Har stått vært på brett i utlandet før og trenger noen reisetips fra andre med erfaring.

Sånn i utgangspunktet så er jeg ivrig på å reise hvor som helst i de europeiske alpene så lenge forholdene er ok, er på jakt etter masse pudder og frikjøring men også muligheten til å ta noen runder i en stor og fin park.

Har i første omgang plukket meg ut oberstorf, bad gastein og zillertal som aktuelle reisemål. Noen som har erfaringer herfra eller forslag til andre steder jeg burde se på?

I tillegg setter jeg også pris på tips om reisearrangører som er flinke, evt. flyselskap som flyr billig.

i sveits!
det er hvertfall drømmedestinasjonen min her i europa!

http://www.laax.ch/flash/en.html#/de/ski_area/ski_area_impressions
har hørt at de skal ha park i verdensklasse! men kanskje litt dårlig info i den linken, men, men...

Fra artikkelen "verdens beste terrengparker":

"laax, sveits

europatoppen: laax er europas beste park! hver vinter valfarter parksultne kjørere hit for å finne toppformen uten å slakte sparegrisen. laax er også ideell for dem som kombinerer parkkjøring med selvbygde pudderhopp ute i terrenget!
laax har den lengste slopestyle-linja i europa og får stadig skryt for sine velformede halfpiper!
pipene er delvis gravd ut i bakken, dermed trenger ikke laax like mye snø før de kan åpne.
det er få plasser som er bedre egnet for å lære seg rail-kjøring!
parken i laax består av to deler. den ene har superpipe og rail-linjer i alle vanskelighetsgrader og avsluttes med en gap-rail og et mellomstort hopp!
den andre er en lang løype med hopp, rails, bokser og wallride's i alle mulige fasonger, en super slopestyle løype. stedet passer for alle, men retter seg aller mest mot de viderekomne."

(parken teller tilsammen ca 20 rails, pluss en lang kickerlinje!)
-heiskort: 325,-
mer info: laax.com

du skjønner fort nå hvorfor det er min drømme-destinasjon i europa! wink

takk for svar Findus, Laax skal definitivt sjekkes ut snarest smile

hvis du ser godt etter på noen klipp i disee filmene, så får du et lite glimt av åssen laax er, sånn heeelt i virkeligheten!wink

http://www.vimeo.com/991361

Kan anbefale val d` isére! Der har de masse fjell med frikjøringsmuligheter for alle nivåer og en veldig bra park som kan sammenlignes med de beste i norge(om den ikke er bedre). Som jeg har forstått er Frankrike billigere enn sveits. De fleste reiseselskaper med alpeturer arrangerer reiser ned der smile Har også vært i BadGastein men kan ikke skryte like mye av det stedet wink

 
Annonse
Annonse
Annonse