alle som vil ha login..

fy f... nå var det mye tull her..

kan ikke friflyt få seg login..

det er bevist nå..

alle som vil ha login skriver under her..

ENIG

hvorfor må alle være så dønn seriøse? er jo mange morsomme innlegg her da...

enig

Kan jo ha morsomme innlegg selv om det er login da.
Tingen er bare at folk vegrer seg for å skrive dritt når man har en viss identitet.

Men jeg bryr meg ei, henger ikke såå mye her.

det er viktigere å stå på ski

..dere utpå ski!!

Dra deg i ballebarten, din dåsemokkel. Hva er poenget med login? Du MÅ ikke lese barbietråden hver dag, eller? de saklige trådene er da saklige nok, hæ? Forumet dør med login, ya bozo!

^enig! folk tør jo ikke si sin egen mening når det er login, noe som gjør at det blir et dovent forum med bare innlegg som "hvilken skibukse passer best for synkronsvømming?"... de fleste på forumet her er så jævla overfølsomme...

drit så langt i login. Login = FriFyts forum's død. Kan ikke dere nerder heller lage deres eget forum... så slipper dere oss "useriøse tullinger".

ja drit i login! login er teit.

Hvorfor ikke frå seg et ekte forum slik som skiforumet, bilforumet, gitarforumet +++++

Dete her SUUUUGER!!!

login er oppskrytt!!

så det vil vi ikke ha på friflyt,vivi vel?
ikke jeg hvertfall...

folk støtter ikke login og det e bra! fortsett!

Lavær å lese innlegg du mener er tull. Jeg bare svipper innom for å se om det er noe som er verdt å lese. Bruker ikke mye av tiden min til dette forumet. Det bladet friflyt vi må støtte opp om, ikke forumet. Har andre ting å gjøre enn å logge meg inn.

det skulle ha vært egen login

PLEAZZ!

Enig

Blir ikke så mye kødd og spam da...

Fælt så tandre typer det vanker her, tåler ikke litt kødd en gang?!?! Utrolig at dere kan være så vanvittig heftige på ski når dere er slike pingler på nettet. Hva er problemet? Dere får da svar på det dere ønsker her? Ikke les det dere ikke liker, sier nå jeg!

Er jo ikke så mye tull her da. bare å la vær å lese det som ikke interesserer deg det. Login vil redusere antall brukere og antall ganger de er på forum enormt. Jeg titter innom et par ganger om dagen, men gidder ikke det hvis det blir loggin.

FORUMET ER BRA SOM DET ER!!!!!!!!!!!!

friflyt burde skaffe seg login...
det blir skivd så mye tull her... eks: i starten av lars veen forumet... der ble det skrevet mye tull.. heldigvis ble det fjerna..

 
Annonse
Annonse
Annonse