aldersgrense rfc

Er det noen som veit hva aldersgrensa til Røldal freeride challenge er? Jeg er 15 og vil vite hvor mange år jeg har igjen.

Har ikke hørt om noe nedre aldergrense??
Men du er litt seint ute, påmeldingsfristen gikk ut 1 mars. Må sei!! Har ikke sett mange 15 åringer hive seg uti bratthenget!! Jeg tror 16 år ville vært en bra nedre aldersgrense!! Keep up the good work and I wil see you next time!!

?

Noen yngre slipper til. La det være likt for alle/OPPLYS dette på innbydelse! RÅD: Følg den vanlige regelen om alder ved årsskiftet; for ikke å splitte skoleklassekamerater, ofte bestekamerater (som i siste Galdhøpiggrenn).

18ÅR

Se innlegget til "rune". Det bør være likt for alle (anbefaler årsskiftet som det gjeldende). Dersom unntak: VENNLIGST OPPLYS DETTE ved innbydelse!

...netopp IKKE likt for alle om man rekner alder ved årsskiftet, eller?

Jeg mener helt klart att aktuell alder (om det MÅ være aldersgrense) er det eneste riktige; alternativet blir jo å enten utelate noen som egentlig er gamle nokk eller å tillate noen som ikke er det, ifall man jobber med alder ved årsskifte.

Hvorvitt man derved skiljer fx klassekammerater o. likn. må være underordnet retfærdigheten ifht den enkeltes alder. Jeg selv skulle aldrig ha brydd meg om hvorvitt en kompis fikk kjøre og jeg ikke fikk; men jeg skulle ha blitt jævlig forbannat om jeg ikke fikk kjøre selv om jeg havde fyllt år og var fx. 16, 18 eller hva som kreves.

Mener dog i det hele tatt ikke det skal være noe alderskrav/begrensning, men man kan jo fx kreve foreldres godkjennelse i de tilfælde hvor en ikke-myndig person vil delta.

i ditt siste avsnitt "barks", men foran det totalt uenig! Aldersgrense for telemark, fjelltelemark, alpint, langrenn etc er vanligvis ved årsskiftet. Arrangører av renn bør (SKAL) opplyse dersom deres regler avviker. Eksempel: Galdhøpiggrennet 2004 hadde deltakere som ikke var gamle nokk ifølge arrangørs EGNE krav. Helt greit for meg dersom ALLE var klar over det. Min sønn hadde for meg fått lov til å være deltaker om han hadde vært 5 år. MEN: De reglene bør/SKAL være like for alle, OG OPPLYST AV ARRANGØR!

Vi har 18 års aldersgrense. Grunnet at dette er myndighetsalder og egenerlæringen, man må skrive under på før man får delta, ikke er gjeldene hvis du er under 18 år. Sikkerhet og juridiske forsikringsbestemmelser er årsaken. Vi har gjort unntak, men da fått underskrift av foresatte på vegne av løperene.

La de unge få prøve seg!!!

Hvorfor ikke da opplyse dette overfor alle. Dersom dere i fremtiden gjør det, er jeg veldig tilhenger av Galdhøpiggrennet. Dersom dere i fremtiden ikke gjør det, håper jeg det nye Loftsrennet danker dere totalt ut.

He-he 1: Enda finere og mer variert trase.

He-he 2: Galdhøpiggrennet av i dag er VELDIG positivt, men det lever ikke opp til ånden av hva det var (løs hel/fast hel: didelibang). Det har iallefall veldig lite med tradisjon å gjøre at det kun er for telemarkere.

Tenkte Galdhøpiggrennet, men RFC bør jo tenke i samme baner!

Da er kansje litt trygt å sammeligne RFC og GPR. RFC er frikjøring, mens GPR er et renn. GPR kan vel sammenlignes mer med Birkebeinner rennet enn RFC. Mye av poenget i RFC er å ikke komme ned på hue og ræva.

 
Annonse
Annonse
Annonse