Zermatt!!!

Hei!

Hva vet folk om dette stedet! Er det å anbefale! Fikk tilbud om en mulig tur til vinteren! Er interessert i info!

Powder?

verdens dyreste

?


LK

var i zermatt vinter`n 05!! et fantastisk sted!!!! å pudder som bare f!! men det gjelder å ha litt flaks med snøforholdene akkuratt som alle andre steder... ta en titt på bildene mine....så kommer du garrantert til å dra dit!!

Har mulighet til å dra til Zermatt så gjør det. Dyrt ? Ja, men veldig bra. Og omgivelsene, fantastisk. Stor område, stor høydeforskjell, flott terreng og bra løyper. Får du bra forhold, så får du det bra (forsåvidt gjelder vel det de fleste plasser, men Zermatt er en av de plassene DU BARE MÅ HA VÆRT.) Og er det ikke bra forhold, så kan du glane på Matterhorn i timesvis. Du blir ikke lei det fjellet!

Va der 3 uker i feb-05, og brukte rett i overkant av 17000,alt inkl, t.o.m taxfreehandlingen! Må nevnes at me bodde ganske billigt. Det finnes KJEMPEMYE som e KJEMPEDYRT i Zermatt, men det finns også billige steder og bo, men en må lete litt mer enn andre steder. Og så finnes det ein matvare-butikk som selger noe alla Euroshopper og Firstprice som kalles Budget og e billig og bra!! Paprika-chipsen anbefales på det sterkestesmile
Heis kort koste vel så og si det samme i alpene og Zermatt ligge jo høyt, så snøsikker e d jo! Og så finnes d mye bra off-piste i nærheten av heisene, så d e vel bare å pakke og dra!
Det anbefales ikke å knekke håndledd og få skulder ut av ledd i samme trynsmile
hilse te Jette, Mary og Simen!
Sko mer enn gjerne dratt til Zermatt igjen eg jaffal!

Top Budget ølen anbefales ikke. Den smaker bast!

poenget er at min mor plutselig spurte meg om jeg ville bli med til Zermatt. Aner ikke hva hun skal der, men det var en veninne av henne som lurte på om de skulle ta med sønnene sine på alpetur. De blir vel gående på langrenn eller kjører de blå løypene. Sønnen til veninnen er også veldig skiinteressert.
Selve turen koster nok ikke meg så mye smile Blir vel mest det jeg bruker av lommepenger der nede! Så hvor vi bor er ikke så viktig for meg!

Men tar gjerne imot det folk vet om stedet, synspunkter, skjikjøring, afterski osv.

_

Då kan eg fortella dg at d e ein fantastisk fine by i fantastiske omgivelser! Bilfritt og bare frisk alpeluft! Men pass på, for rundt i de trange koselige gatene, kjøre det eindel elektriske biler (taxi, skitransport, varetransport etc. ) og disse kjøre fort og lage ingen lyd og e plutselig ein cm fra dg, så ver obs!!Ingen brå vendinger!
Afterski finnes, og d e greit nok. Ikkje totalt texas, men d sko vel passe bra om ein reise m morsmile

God tur!

 
Annonse
Annonse
Annonse