Zakopane

Skal til Zakopane, Polen i Februar. Vi er en liten gjeng, der noen helst bare står park, andre digger offpist, og et par som liker å holde seg på litt snillere løyper. Mulig vi tar med Kite også.. Var der en kort periode i 2001, da var det veldig få folk der, og mye urørt pudder, men ikkeno som ligna park eller pipe. Noen som vet åssen stedet er nå, om det er mye mer folk der enn før. Og om det har kommet no særlig park?

Vi har bil, så kan godt kjøre litt til steder. Har tenkt på å ta turen over grensa til Tjekkia/Slovakia. Så hvis noen har bra forslag, så skrik ut!

ja, og Bo (hotell)... hepphepp!
takk og sånn wink

Var der i 2003. Da var i alle fall park ikke-elsisterende. Mulig dette har endret seg nå, men har mine tvil.
Uansett er snøen fantastisk, men heis-systemet provoserende ineffektivt. Billig øl og billig mat trekker opp.

Har også vært der omtrent samtidig. Samme erfaringer som Birger. Det bør imidlertid være lett å få fatt på noen norske studenter fra Krakow - de er jo i Zakopane hele vinteren.
Sjekk også neste Vagabond - der kommer det liten sak fra Zakopane. Overnatting fikser du enklest og billigst på busstasjonen. Da står det mange som tilbyr billig privat overnatting.

Så det er fortsatt den gamle goldolheisen som er i bruk der? heh.. jaja. Jeg foretrekker pudder uansett, og er jo ikkeno problem å ta med en spade opp i bakken!

Noen nye heiser er kommet, men anlegget er ikke bygget ut så vidt jeg vet. park er det dårlig med på kasprowy (gondolstedet) Sikkert noe park på andre steder. Sjekk for all del ut slovakia, har ikke oppd.info om stdet... google.com

Når det gjelder Slovakia så ligger det et anlegg ca en time fra Zakopana, ligger helt på grensen mallom Polen og Slovakia. Har ikke hørt så mye mer om det enn akurat det. Er det forresten noen som vet om det er snø sikkert i Zakopane i begynnelsen av Januar???

 
Annonse
Annonse
Annonse