Zag FS-Backcountry

Hei alle der ute...
Vinteren nermer seg, og jeg (og sikkert mange med meg) vurderer et nyt skipar!
Har tenkt på Zag FS-Backcountry...
Er det noen som har prøvd disse skiene, og i såfall kan dele fordeler/ulemper med oss som lurer??

Hei, har et par zag"s. Min mening om zag er at de er lekne i off-pisten, men tvert du kjoerer i preparert pist er de ustabile som f. Holder ikke kant i det hele tatt, desverre. Men, om du bare skal bruke de off-piste(pudder folhold) og paa toppturer, er det en lett ski og ha med aa gjoere.

FRA ZAG IMPORTØREN SOM BRUKER FORUMET SOM SNIK REKLAME OPPMERKSOMHET OM SINE PRODUKTER???????

Snik reklame eller ikke, jeg bytter iallefall ut Zag denne sesongen, de duger ikke til mitt formaal... men, en mening er det jo lov aa formidle.

Har kjørt mye zag og er veldig fornøyd..har to par;et par freeride 179 og gold 191. Den "største" ski, dvs gold skia er stabil og har mer enn fet grep på preppa underlag, bare kantene er i orden, men det gjelder jo alle ski!!! kan anbefale zag.. en "ny" skiopplevelse..

har to par zag, gold 191 og freeride 179.. svært fornøyd med begge skia og mine erfaringer er bra. gold skia er super stabil og har grep som bare det i preppa bakke.. kjøp zag og bli fornøyd...

Jeg kjørte på Zag Big 188 i fjor og hadde mye morro på den skia! Men går over til Goldi år, på grunn av at den er stivere. Big skia var litt mjuk i stor fart og litt dårlig på hardt underlag! Men forall del, den var konge den og!

Er det noen som har erfaring med denne skia? er den lettkjørt? sammenlignet med Banditt xx. Gleder meg utrolig til å teste denne skia.

Er det noen som har erfaring med denne skia? er den lettkjørt? sammenlignet med Banditt xx. Gleder meg utrolig til å teste denne skia.

Vi tar sterk avstand fra påstandene om at vi skal stå bak slik snikreklame... Dette kan om nødvendig bekreftes av adm på forum, da de høyst sannsynligvis logger IP adr.
- Når det er sagt, følger vi selvfølgelig forumet og de innlegg som blir postet her. Siden ZAG fremdeles er et nytt merke i Norge, er vi takknemlige for all tilbakemelding vi kan få.

Zag skiene er fremdeles er stor revolusjon innen skidesign, og vil helt sikkert "touche" mange følelser blant de "ETABLERTE" innen bransjen også i tiden som kommer.
Det eneste vi oppfordrer til er, - prøv skiene og ha en fin skiopplevelse.
BR - Erik

Til lykke med et bra kjøp. du kan glede deg stort til å cruse, overalt.. en super stabil og fet ski.. ha det gøy

 
Annonse
Annonse
Annonse