Windsurfing på vei opp

Har alldri sett flere biler med brett på taket langs e-18 på strekningen Oslo-Porsgrunn enn denne sommeren, og det selges masse utstyr om dagen. I tillegg har 17 seilforeninger kjøpt Starboard Start pakka fra seasport og driver med kursing...trenden er klar folkens, windsurfingen har fått sin rennesanse! Og det råeste av alt er at det er masse jenter som også har lagt sin elsk på denne genuine sporten, diva surf camp og greiersmile keep up the good work folks så sees vi på fjorden neste sommer, etter en heidundranes vinter med ski på beina!

Hvis du er på Østlandet må det vel være en kurant dag på sjøen allerede i dag...

Lenge til det blir snø under beina ennå. Brettseiler sesongen har vart siden mars, men det er nå den siste og beste delen begynner. Ingen grunn til ikke å fortsette til det er godt med snø i fjellet.

Her på vestlandet ser det ut til at windsurf har vært oppegående i lengere tid, se bilder tatt perioden mai - sept. 2004: http://www.pbase.com/tsfoto/watersports

Brettseiling er en genial tilleggsaktivitet til ski og snowboard. Blir det perioder med regn i fjellet om vinteren kan du være sikke på at det blåser og er ganke mildt ved kysten.

Den beste tiden for brettseiling er likevel fra april til og med november. Når det samtidig er best på fjellet fra desember og ut i april føler jeg meg ganske priviligert som driver med brettseiling og snowboard. På et godt år har jeg 70+ dager på vannet og 50+ på snø.

..men kan det tyde på at den store kite-hypen som har herja, er den i ferd med å gi seg nå?

 
Annonse
Annonse
Annonse