Walkie Talki

Er det noen som har erfaring med ulike walkie talkier når de står på ski?
Hva fungerer på fjellet, hvilken prisklasse bør man legge seg på for å få noe som fungerer?

kjøp de billige greiene fra zodiac eller lignende, funker helt fint. det er ikke vits å betale 70% mer for å få 5% mer

Du tenker da på slike som you2me og me2you?
Har du noen av de selv eller, hvis ja hva er batterilevetiden?

Jeg kjøpte noen motorola sender-mottakere på svinesund i fjor. De funker kjempebra. Er vannavstøtende og det fulgte med bordlader til begge håndsettene. Betalte 1500,- for settet (to talkies og bordlader). Det er ca 3km rekkevidde på dem. Funker bra i alpinannlegg. Ikke så bra i skauen og går ikke gjennom fjell smile Anbefaler å ta en tur til svenskegrensa om du skal kjøpe. De hadde mange forskjellige merker der og prisene er ganske mye lavere enn i norge. Anbefaler deg å kjøpe noe som er litt robust.. Disse jeg kjøpte tåler en trøkk og vannsprut.

... en ting til. Ikke kjøp noen med lange antenner. Da må isåfall antennene være veldig fleksible bøybare. Lange stive antenner knekker. De motorola talkiene jeg kjøpte har korte antenner.

Ser i mitt første innlegg at det med skauen kan misforstås. De funker bra i skauen, men hvis kompisen din står 2 km unna deg og det er masse trær og bakketopper i mellom blir det nok litt problematisk å komme fram... Sånn.. Nå må jeg vel være fornøyd ;o) Lykke til!

Har sagt det før og sier det igjen:

AN-PRC 77. Det duger.

Disse fungerer veldig bra, kjøpte mine første i Val Thorens i 1999. 3 km er helt ok avstand, men som Geir skriver er de ikke alt for bra med mye hindringer. Når man reiser utlands sparer du og vennene dine en formue i mobilregninger.

Kjøpte på midlandradio.com med 3 watt sender. Til nå er de ikke testet over 10 km, men det går brillefint, selv "gjennom" fjell. 80 bucks.

ha kjøpt walking talking i danmark.....merke heia elements, ha sett samme merke her i norge. Det e opptil 8 km. lengdeavstand, den bruket heller ikke mye batteri. Og ikke er den dyr heller.
Ambefaler den på det sterkeste!

Selger sett med 2 x radio, bordlader, oppladbart batteri og handsfree til 600,- .

De virker bra fra den ene til andre siden av Trysilfjellet ihvertfall.

Se Top Com Twintalker 6000 Combipack nederst på siden

http://www.topcom.net/products/product.php?groep=1&cat=7&catsub=22

399,- på Claes Olsson.
God som gull!

 
Annonse
Annonse
Annonse