Voss Fjellandsby

Noen som vet hvordan det er der?? ser de har mye snø.. og forholdene skal visst v bra...Hvordan er det å kjøre offpiste?? bratt nok el??

det er kjempe forhol og nesten 3 m med snø på toppen....
det er ein kjempe plass for offpiste open t på toppen med bratte heng...skogskøyring til venstre for heisen er absolutt det beste ..nå ligger det 30-40 cm med pudder i skoge og nokon plassar på toppen...verdt å ta turen!!

Hvis du er ute etter lange bratte heng ville jeg reist andre steder. Er mye snø, men begrenset med offpiste muligheter. Det hjelper vel heller ikke på at det er start på vinterferien og de bare har et trekk... (som stopper ofte)

det har vert litt problem med trekket før i år , men dette problemet er ute av verden no...trekket har gått kvar dag i heile ferien utan stopp..uansett så er det kjempe bra offpiste muligheter her så lenge ein veit kor ein skal køyra...og topptur muligheitane er og kjempe gode...

Tydeleg at du er ned snøa, eller sutta for mye på dunken med heiembrygg.... Finnes ikkje bratte heng, berre mykje dritt skog. Greitt nok med mykje snø, men jækla bale å kjøre med elektrisk hekk- saks og agregat på ryggen..........

Reis ikkje til myrkdalen før dei har fått ein heis til... då kan det bli LITT bra...

K2 Vintertour tar turen over fjellet til helga (lørdag 6.mars) og DU kan prøve neste års modeller.

Fortsetter pudderværet kan det være en god anledning til å teste neste års Seth Pistol, Apache Chief og AK Maiden (drøy pudderplanke). For damer har vi med Phat Luv til pudder/storfjell. Vi har også med twintips og bakkeplanker samt neste års brett.

Legg de virkelig turen til Myrkdalen for å vise nye ski???

Berre barne familier der. Ville no tru at de ville ha større utbytte av ein demo dag i på voss... Der ski folka fra voss holder til..

uopplyst østlandstryne her, vi kommer selvfølgelig til Voss Fjellheisar. Der kan man se..

 
Annonse
Annonse
Annonse