Vølkl Gotama

Hvor høye plater bør disse kjøres med?Noen som har gode tips å komme med?Mange takksmile

SKIENE!!

...ville jeg kjøre med fx. 30mm Rottefella eller 36mm Linken. At ha så høye plater gir ikke lenger noe negativt med høye stiver støvler, men det hjerlper deg gevaldig når du skal bruke skiene i bakke eller ned hardt eller skarete terreng. Klart att du kan kjøre de nesten uten løft om du bare kjør løssnø; men uansett hva havde jeg aldrig selv kjørt med minndre enn 20mm. Som slalomski da enten bare binding eller evt. en enkelt centimeter med enkel plastlifter (som ofte følger med mange bindinger idag).

smile

Völkl anbefaler ikke plater på disse, de er 105mm brede og støvelen kommer ikke nedi..itilegg blir det såpass stort moment på en så bred ski hvis du har plater, at du kan risikere utrivning... det er 29 m innsving så hold deg unna kanonsnøen. NB HÆÆÆRLIG i pudder og bruk midt +4cm ved telismontering..og pudder!det finner du på Bjorli!

Hei! Lurer på hvad som er riktig lengde før mig. Har kjørt telemark på Salomon PR 185cm og har vurdert mig at bytta til gotama. Blir 190 "altfør mye ski" jämført med Pr 185?

Er veldig lettkjørte ski. Jeg er selv 175 og hadde ingen poblem med 190 versjon. Fantastisk ski!

begge lengder er kule, livelig ski!!

Se bamboosh.com, for mer info!!

 
Annonse
Annonse
Annonse