Vindvotter med luftemuligheter?

Noen som har sett eller vet om vindvotter med luftemuligheter eller som kan åpnes foran uten å ta av? Problemet er hvis det er vind og jeg må gå med vindvottene på i oppoverbakke, blir jeg svett og klam på hendene og begynner å fryse. Kunne vært greit med noe luftemuligheter. Eller har jeg rett og slett for dårlige vindvotter? Outdoor design.

jeg vet ikke om vindvotter med luftemulighet, men jeg tror kanskje det er vottene dine som er problemet. jeg ville anbefale innervotter av skikkelig ull da de også varmer når de er fuktige. det kombinert med vindvotter som puster og er vindtette skal gi nok varme under de fleste forhold, og iallefall når du er i aktivitet. har selv en enkel type fra forsvaret og er fornøyd med de.

Hvilket materiale er de du har fra forsvaret da? Og er de vannavvisende? De fra outdoor design er "trelags ceramic", bruker ull eller fleece under, alt etter som.

er av bomull utenpå. DEt puster veldig bra, men er ikke vanntett for fem øre. Å hvis du får snø på de, å er veldig varm på hendene blir de våte. Men du fryser aldri med de alikevel. For det har så gode ull innervotter. Har selv gravd snøhule i 20- og sterk vind. Ble kliss gjennomvåt på vottene, men trøs aldri når jeg var utenfor hulen alikevel. Dagen etter var vottene knall harde å måtte tines. Privat bruker jeg hjemmestrikka votter under LoweAlpine yttevott. Skjelden jeg fryser med dette. Men jeg pleier alltid gå med hansker opp. Blir svett, å bytter til tørre votter på toppen. Jeg fryser veldig lett, så bløte hanske er skjeldent valget ned igjen.
Sørg for at du har stoe nok votter. Forvaret sine er "enorme".

Takk for tips, tror nok det blir en kveld foran mammas symaskinsmile

 
Annonse
Annonse
Annonse