Videokamera

Er på jakt etter et videokamera i prisklassen rundt 6500-10000kr. Lurte på om det var noen som hadde erfaringer med kameraene i Sony's HDR-serie eller JVC's GZ?? kom gjerne opp med andre alternativer som dere vil anbefale!!

Jeg kan annbefale Panasonic NV-GS500 på det sterkeste! Kanskje det beste kameraet du får i den prisklassen. Har gått veldig ned i pris også (ca 8.000kr), så da kan du jo evt. kjøpe en fisheye ved siden av også.

link her

Canon HV20 burde du også ta en titt på. Lite og kompakt kamera som jeg har hørt mye bra om.

Link her

Har ikke noe erfaring med sony kameraene, men sikkert bra de ogsåwink

Skal selge mitt kamera. Panasonic NV-GS400, som er forgjengeren til GS500. GS400 er et bedre kamera en GS500, med flere manuelle muligheter. GS400 kostet 13000,- da jeg kjøpte det nytt for 1,5 år siden. Selger det nå for 8000,-. Har masse extrautstyr også; raynox x.6 vidvinkellinse, pansonic ekstern mic, lenshood, kamerabag og ekstra batteri. Alt samlet til 10000,-. Ta kontakt hvis du intressert.

GS400 er forresten ikke lengre mulig å få tak i butikken siden det er blitt erstattet av GS500.

panasonic videokamera i "nv gs" serien er gode. pass på at det har 3ccd. bedre bildekvalitet (veldig mye å si)wink

Du selger et gammelt NV-GS400 til samme pris som et nytt NV-GS500, og påstår også at det er bedre?
Mye morsomt her!!!

Når eg har sjekka litt rundt ser eg at mange av kameraene til sony i HDR serien i den aktuelle prisklassen ikke har 3ccd men har sonys high definetion system!! i motsetning til at mange andre kameraer har 3ccd og da ikke HD! Lurte da på hva som er forskjellen mellom desse to systemene??

har ikke så sinnsykt peiling på sånt ekstrautstyr, men er "fisheye" sånn "linse" du putter på kamera for å få alt til å se litt rundt ut, og at det ser ut som man filmer gjennom et rør...???
greit å vite, skal jo kanskje kjøpe selv en gangwink

Fisheye er sånn linse du setter utenpå ja. Fisheye er en ekstrem vidvinkel du bruker for og få med deg mer i bildet når du f.eks ska kjøre/hoppe etter folk å filme. Så folk kjøper ikke fisheye bare for og få et rundt bilde, men for og få med seg mer, og konsekvensen av det er at bildet blir "rundt".

Var kanskje litt dårlig forklart..men men

nettopp det jeg trodde ja, skal nemlig prøve å ta en del hoppfilming på stryn i år, blir nok et fisheye på meg om en stund, det er jo et møst...
dessuten er det runde bildet bare dritfet!!!

har du peiling på hva en slik sak koster for noe??

hvor stor diameter har du på objektivet a?

Litt etter, koster alt fra godt over høvdingen til årslønna di!! sjekk det på dinpris.no så ser du flere alternativer!!

men kommer veldig ann på hvor stor filterdiameter du har på kameraet da..

den er god, jeg sjekker jeg...grin

J.K

jeg vet at denne tåden er gammel, men gidder ikke å starte en ny tråd. så jeg har Panasonic nv-gs 500, også har jeg tenkt til å kjøpe fisheye, men jeg aner ikke hvilket jeg skal ha. noen som vet??

jeg har gs500 jeg ogås...kjøpte fisheye fra centurion opitcs. den har 32 mm i filter diameter så du må kjøpe en konverter ring i tilleg...men det er en av de bedre linsene...da jeg kjøpte den kosta en rundt 1500-2500 husker ikke helt, men det jeg husker er at dollarn var forferdelig lav så det gjorde den billig. da jeg så på prisen i norge kosta den 4500...har ikke peil på hvor mye den koste den dag men jeg er stor fornøyd wink

http://www.scandinavianphoto.no/product/item.aspx?iid=1562509

Den passer, og jeg kan anbefale den. God linse.

J.K

takk for tipsene. jeg begynte å lete litt etter de merkene dere sa, så kom jeg over denne her:
[urlhttp://www.digitaltoyshop.it/product.asp?PT_ID=889&P_ID=4920&LG=1&source=SRC1&c=SUPER_FISHEYE_LENS_for_Panasonic_NV-GS500][/url]

men siden den er en 52mm så trenger jeg en step up ring så da trenger jeg en step up ring fra 43mm to 52mm? isåfall den her da: [urlhttp://www.camerafarm.com.au/products/95352/Step_Up_Rings/Generic/-.asp][/url]

 
Annonse
Annonse
Annonse