Video redigering til mac

Hallo.
Pappa har nå bestilt mac så lurer på om noen har tips til gode videoredigerings programmer til mac? Jeg er helt nybegynner når det kommer til video redigering og trenger ikke noe som er veldig avansert, heller noe som er lett og lære. Skal redigere ski/snowboard filmer..
Lurer også på hva man må gi for et bra program, er ikke interisert i noen veldig dyre programmer.
Takker for svar! smile


http://vimeo.com/markusolsen :)

fce

På Mac følger det med et program som heter imovie. Det fungerer glimrende til enkel videoredigering. Veldig lett å bruke.

Har prøvd imovie og det blir litt vel enkelt.. Har lyst på et program jeg kan bruke slow motion på, lurer på om man kan dette på final cut?..


http://vimeo.com/markusolsen :)

final cut er et bra program for nybegynnere å de mer viderekommende, her kan du vertfall bruke slomo :p men det kan du på imovie også er jeg rimelig sikker på

Bruker iMovie på mac og synes det funker bra nok for meg. Kan endre farten på klippa der ja.
Link til film redigert i iMovie: http://friflyt.no/index.php?pagenr=32&threadnr=271182

Du kan nok bruke slowmo i alle redigeringsprogram. Jeg har ikke prøvd final cut men jeg har hørt det er mange som bruker det, det samma gjelde vegas. Selv bruker jeg Adobe Premiere. Dette er et program jeg syns er veldig enkelt men hvor du også har mye valgmuligheter og innstillinger.

Glemte dette innlegget litt da fri flyt brukeren min sluttet og funke.. Funnet ut det som er og finne ut av iMovie nå (tror jeg). Ja, du kan bruke slow mo og sånt der.
- Lurer bare på hva forskjellen mellom iMovie og final cut ekspress er? Hvilke muligheter er det som er aktuelle på fce som man ikke har i iMovie (til ski filmer)?
Takker for svarene jeg fikk tidligere smile


http://vimeo.com/markusolsen :)
 
Annonse
Annonse
Annonse