Vi har passert 100 livsnytere!

Det hele startet med en idé for tre uker siden. Vi er fire kamerater som husket de fete skoleturene der vi var over 50 som dro på tur sammen. Men nå som alle er i full jobb, så får man ikke lenger ting servert i fanget. Derfor bestemte vi oss for å ta saken i egne hender og organisere en tur til alpene.

Responsen har vært over all forventning. Etter bare 2 små uker har vi nå passert 100 personer som ønsker å dra på skiferie til Chamonix. Enten du har vært på skiferie før, eller dette er første gang så kommer denne turen til å bli noe du vil huske resten av livet.

Vi trenger din hjelp.
Av erfaring så regner vi med at en del vil falle fra når påmeldingen kommer. Derfor trenger vi deres hjelp til å få så mange som mulig til å melde sin interesse slik at vi har noe å slå i bordet med når vi skal forhandle med turoperatørene. Så informer alle vennene dine. Dette blir vinterens feteste tur!

Vennlig hilsen:
Bjarne, Jarle, Raymond og Stian
http://www.livsnyterne.no

det er jo ikke noe rart det er blitt så mange som har meldt seg på.. hvis dere reklamerer på alle forum som er relevante.. Tviler sterkt på at det er så mange som stiller opp med penger i handa når payday kommer... det er ganske uforpliktende å bare legge igjen mail adressa si, da....

Det eneste du kan bruke den siden til er jo for å få tak i mail adresse for så å selge de til et eller annet spam firma.. Kan fort bli en 15-20 kroner ut av sånt..

Men seriøst.. Det er klart det hadde vært fett å dra, men jeg tviler på at så mye som 15 prosent er seriøse...

Jeg er overbevist at det er flere en 15 som er seriøst interresert. Vil anta at rundt 40% av de som har vist sin interesse blir med på turen. Og nei ingen mailadresser vil bli solgt eller brukt til spaming.

Du får bare vente å se. Målet er å bli 100 stykker, bare tiden vil vise om vi klarer det.

-Raymond

 
Annonse
Annonse
Annonse