Vi er tre jenter!

av BI gutter er så inngrodd i pappas lommebok at det er en skam. "Skreddersydde skjorter er det eneste som gjelder"!

Dere tar vell turen i bakken til tider, ellers blir det vell shopping og rusbrus

av BI gutter er så inngrodd i pappas lommebok at det er en skam. "Skreddersydde skjorter er det eneste som gjelder"!

Dere tar vell turen i bakken til tider, ellers blir det vell shopping og rusbrus

Skal love deg at jeg skal personlig kjøre dritten ut av deg smile For om man har penger eller ikke kan man kjøre sinnsykt på ski .)

...av jenter som vil ha reisefølge (?) ender opp som en diskusjon om de som har mye penger/dyrt utstyr kan kjøre bedre/mindre godt på ski enn de som har lite penger. Dette vitner kanskje mest av alt om et ekstrem behov for å plassere seg selv i en sosioøkonomisk bås, og distansere seg fra andre båser. Hvorfor dette er så spennende er beyond me...

Kan sende mail om info.
Legg ut en måte jeg kan kontakte dere på...

men dette må jo være bare tull og erting når dere ikke gir e-post-adresse! NB! Jeg trenger ("trenger"wink ikke sex, men hare "bare" (?) lyst på skitur, gjerne med selskap!

om ikke de chicksa gir ut en mail adr eller noe slikt snart.. Så regner jeg igrunn med de sitter å ler seg skakk av alle gutta som vil bli med!

Det fungerer nok sånn at hvis noen kan skrive at de har lyst til å være med uten å drite seg helt ut og samtidig legger ut e-postadressen sin, kan de bli kontaktet. Tror de sparer seg for mye dritt på den måten.

vi er jo litt småkåte (og godtroende) alle mann?

Tre jenter: inviterer til sex. Tre personer inviterer til selskap. (har det artig han som har startet denne lenken! (jamen jeg har for f.. lyst på d....!).

Er dere fine?

De svarer ikke, de ler. Hah

Dette er ikke noe jenter! det er to gutter som har det gøy. se på navnene..Helena...Emily...Mathilda..nix, det er gutter som leker seg. Men syns det har vært gøy lese jegsmile

Hadde vært kult med en tur ned til Alpene. Og jeg har ikke planer til nyttårsaften så dette frister meg veldig. Men ett problem. Lite med penger. Må sjekke lommeboka først.
send mail; blixsjq@hotmail.com

Samme her. Jeg er med.. Send mail for mer info. Er en rakker på ski!
Send mail til post@ekko-reklame.no

like kåt (verre! Johnnie Walker)!

Vi er en liten gjeng som skal ned til alpene, deriblant skal vi være i St.Anton i et par uker. Deretter skal vi kjøre rundt etter snø. Vi er råkeene på selskap, enten at vi følger med i bilen deres eller vi ordner egen. Ta kontakt..

Hei, vi er tre gutter (23-24) som skal ned like over jul. Har eget opplegg med camping-bil + en del kjente i Chamo, St. Anton og Zerbatt (med mulighet for overnatting). Blir og dra litt rundt frem til midt mars. Hadde vert kult og treffes. Vet om en del fine puddder plasser uten for mye turists.

Forholder meg litt avventende til hvem som er hvem og gjør hva på denne tråden. MEN - jeg kommer til å være nedover med bil i februar pluss/minus ei uke i hver ende. Gi meg gjerne tips om folk, fe og snø som er verdt å hooke opp med. I utgangspunktet blir det å farte etter den dypeste snøen. Som alltid er det best å gjøre det sammen med andre (naturlig) blide snøelskere. Følg med på http://bergphoto.net/ontheroad/ mail på simen@bergphoto.net tlf står på nettsida eller i fonkatalogen for de som gidder. May the powder be with you. OBS - dette gjelder selvsagt hele Norge-land også.

drømmer jeg om et tilsvarende tilbud (selv om jeg får den sex JEG TRENGER!), men KAN DERE IKKE TA MED MEG DA??

 
Annonse
Annonse
Annonse