Vestlending på joggepinner?

Jeg er bosatt i Asker og lurer på hvilke ski jeg bør kjøpe. Jeg anser meg som middels(-) god skigåer. Må kjøpe nye ski og lurer på hva jeg skal kjøpe. Langrennski? turlangrenn?, type sko, binding osv. Noen erfarne som har tips om hva jeg bør kjøpe og hvor? Blir mest flatlandsgåing og i oppkjørte løyper.

Hei. Syns egentlig du bør gå for en type ski som er mer "racing preget". En ski som er lett og rask, uten stålkanter og med spenn. rett og slett en Bjørn Dæhlie ski. Bindinger blir da rottefella nnn, eller lignende bindinger fra salomon og atomic. sko blir jo da det som følger med/passer. henvend deg i nærmeste xxl sport og villmark forretning, og fortell hva du skal bruke den til, og at du har stått på ski før.

er vel å ha riktig kondom-dress... Mener at Swix har en riktig fet dress med bananholder på ryggen..... Bra snitt også...

er det noen som driver reklame her? "henvend deg i nærmeste xxl butikk og spør?" hehehe, det er vel en kjent sak at en ikke går der for å få hjelp!!! Bor du i Oslo området går du til Milslukern eller Bull Ski & Kajakk!! De har mye bedre peil på sånt!

 
Annonse
Annonse
Annonse